topaloglu0604 Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #1 LGS kötü geçti ve cevap anahtarları geldi ve çok yanlışım var ben ne yapacağım.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.206 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #2 Otur, soğuk su iç.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.160 Makaleler 65 Çözümler 1.032 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #3 OBP ile alan lise ya da açık liseye bakabilirsiniz.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 6 Haziran 2022 #4 Cümleni soru işareti ile bitirmen gerekiyor. Neden çok yanlışın olduğuna şaşırmamak lazım. Soğuk su da iş görür ama buzlu su biraz daha iyi gelir.
Cümleni soru işareti ile bitirmen gerekiyor. Neden çok yanlışın olduğuna şaşırmamak lazım. Soğuk su da iş görür ama buzlu su biraz daha iyi gelir.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #5 topaloglu0604 dedi: LGS kötü geçti ve cevap anahtarları geldi ve çok yanlışım var ben ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kanka ben de aynı durumdayım keşke sınavı zor yapsalardı da kimse yapamasaydı benim matdan 11D 5Y 4b var
topaloglu0604 dedi: LGS kötü geçti ve cevap anahtarları geldi ve çok yanlışım var ben ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kanka ben de aynı durumdayım keşke sınavı zor yapsalardı da kimse yapamasaydı benim matdan 11D 5Y 4b var
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 6 Haziran 2022 #6 "Heheheyt! " diye bağır ve kitapçığı yırt, sonra yak.
otantikçocuk32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #7 AidenPearce dedi: Cümleni soru işareti ile bitirmen gerekiyor. Neden çok yanlışın olduğuna şaşırmamak lazım. Soğuk su da iş görür ama buzlu su biraz daha iyi gelir. Genişletmek için tıkla... Mesajınız doğru bulmuyorum belki arkadaş çok çabaladı ve kaybetti streste şu an ve aklı yerinde değil. Bu mesajı yazmanızı doğru bulmuyorum.
AidenPearce dedi: Cümleni soru işareti ile bitirmen gerekiyor. Neden çok yanlışın olduğuna şaşırmamak lazım. Soğuk su da iş görür ama buzlu su biraz daha iyi gelir. Genişletmek için tıkla... Mesajınız doğru bulmuyorum belki arkadaş çok çabaladı ve kaybetti streste şu an ve aklı yerinde değil. Bu mesajı yazmanızı doğru bulmuyorum.
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 6 Haziran 2022 #8 "LGS kitapçığı dediğin boş bir kağıttır." -Doc hudson.
James Watt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 548 Çözümler 3 6 Haziran 2022 #9 topaloglu0604 dedi: LGS kötü geçti ve cevap anahtarları geldi ve çok yanlışım var ben ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok geçti gitti OBP puanlı liseleri araştır derim.
topaloglu0604 dedi: LGS kötü geçti ve cevap anahtarları geldi ve çok yanlışım var ben ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok geçti gitti OBP puanlı liseleri araştır derim.
şofbeN Femtopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #10 Aga adamın sınavı kötü geçmiş üstüne saldırmışsınız çocuğa. Üyelerin yarısı çözüm odaklı olmak yerine saldırmayı seçiyor. Adam belli ki biraz da olsa moral bulmak için yazmış. Sizin yaptığınıza bakın.
Aga adamın sınavı kötü geçmiş üstüne saldırmışsınız çocuğa. Üyelerin yarısı çözüm odaklı olmak yerine saldırmayı seçiyor. Adam belli ki biraz da olsa moral bulmak için yazmış. Sizin yaptığınıza bakın.