LGS kötü geçti ve çok yanlışım var

LGS kötü geçti ve cevap anahtarları geldi ve çok yanlışım var ben ne yapacağım.

Dostum benim de başıma aynısı gelmişti ve OBP puanı ile iyi bir liseye yerleştim. O yüzden iyi bir puan alamayacaksan OBP puanlı liselere bakmanı tavsiye ederim.
Cümleni soru işareti ile bitirmen gerekiyor. Neden çok yanlışın olduğuna şaşırmamak lazım. Soğuk su da iş görür ama buzlu su biraz daha iyi gelir.

Neden arkadaşın üzerine gidiyorsunuz? Belki buraya moral kazanmak için geldi yaptığınız işe bakın ayıp cidden.

@Pxn gülücük atmanızın sebebi neydi? Yanlış bir şey mi söyledim?

Bu arada geçmiş olsan iyisiyle kötüsüyle.

Dikkatli bakarsan gülücük atmadım. Düşüncürücü ifadesi kullandım, bu dikkatsizlik ile sınavda zorlanmanız normal. Dikkat probleminizi çözmeniz size fayda sağlayacaktır.

Dostum, ilk sene ortalama bir liseye girmeye caliş ( yakın okula gitme olayını kullan ), ikinci sene ortalama bir okula rahat bir şekilde nakil aldirabiliyorsun. Ha hiçbiri olmazsa eger, lise senin hayatını iyi arkadaş ( çalışkan ) ve kötü arkadaş ( çıkışta bakkala dal almaya koşan) dışında etkilemeyecek. En önemlisi üniversite, ister 0 puanlı leş bir lise oku ister fen lisesinde oku ikisinde de aynı basariyi yakalayabilirsin fakat 0 puanlida belki 2-3 kat emek sarf edeceksin çünkü hocalar ders bile anlatmayabilir

Geçti gitti artık. Kafaya takacak bir şey yok.
Bir fen lisesi olmuyorsa diğerleri çok da farketmiyor. Gerçi fen liseleri de eski formunda değil ya, yine de devam eden bir işleyişi vardır.
Okul not ortalamanızla size yakın bir liseye gitmek en iyisi.

Sağlık olsun yapacak bir şey yok, geleceğinizi kısmen karartmışsınız.

Dikkatli bakarsan gülücük atmadım. Düşüncürücü ifadesi kullandım, bu dikkatsizlik ile sınavda zorlanmanız normal. Dikkat probleminizi çözmeniz size fayda sağlayacaktır.

Saçma bir şekilde bende gülücük olarak gözüküyor ayrıca benim sınavım iyi geçti lütfen hakkımı yemeyin kusura bakmayın bende gülücük olarak gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…