A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 6 Haziran 2022 #31 Asıl puan: 181 ve sadece Türkçe'den 4 doğrusu var. Archley dedi: Asıl puan: 181 ve sadece Türkçe'den 4 doğrusu var. Genişletmek için tıkla... Düzenleme bu hahaha benim puanım 481 Türkçe'den 4 yanlış diyen arkadaş içindi kimse üstüne alınmasın. Son düzenleme: 6 Haziran 2022
Asıl puan: 181 ve sadece Türkçe'den 4 doğrusu var. Archley dedi: Asıl puan: 181 ve sadece Türkçe'den 4 doğrusu var. Genişletmek için tıkla... Düzenleme bu hahaha benim puanım 481 Türkçe'den 4 yanlış diyen arkadaş içindi kimse üstüne alınmasın.
19atakan05 Centipat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 836 Yer Adana 13 Temmuz 2022 #32 topaloglu0604 dedi: LGS kötü geçti ve cevap anahtarları geldi ve çok yanlışım var ben ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Çok sorun değil LGS önemli bir sınav değil sadece gideceğin liseyi belirliyor
topaloglu0604 dedi: LGS kötü geçti ve cevap anahtarları geldi ve çok yanlışım var ben ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Çok sorun değil LGS önemli bir sınav değil sadece gideceğin liseyi belirliyor
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #33 19atakan05 dedi: Çok sorun değil LGS önemli bir sınav değil sadece gideceğin liseyi belirliyor Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçen sene OBP 95 alan okula gideceğim sizce o okul iyi midir? Kckc dedi: Hocam ben geçen sene OBP 95 alan okula gideceğim sizce o okul iyi midir? Genişletmek için tıkla... @ElonMusk hocam yani iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz Son düzenleme: 13 Temmuz 2022
19atakan05 dedi: Çok sorun değil LGS önemli bir sınav değil sadece gideceğin liseyi belirliyor Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçen sene OBP 95 alan okula gideceğim sizce o okul iyi midir? Kckc dedi: Hocam ben geçen sene OBP 95 alan okula gideceğim sizce o okul iyi midir? Genişletmek için tıkla... @ElonMusk hocam yani iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #34 Kckc dedi: Hocam ben geçen sene OBP 95 alan okula gideceğim sizce o okul iyi midir? @ElonMusk hocam yani iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz Genişletmek için tıkla... Dostum okulu okul yapan; bina, öğrenciler ve idaredir, öğretmen heryerde öğretmen. Sen çalıştıktan sonra her yer iyidir.
Kckc dedi: Hocam ben geçen sene OBP 95 alan okula gideceğim sizce o okul iyi midir? @ElonMusk hocam yani iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz Genişletmek için tıkla... Dostum okulu okul yapan; bina, öğrenciler ve idaredir, öğretmen heryerde öğretmen. Sen çalıştıktan sonra her yer iyidir.