LGS kötü geçti

qgtis

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç gün önce LGS sınavına girdim. Sözelim iyi geçti ancak sayısala aynısını söyleyemem. Fen netlerim yerlerde sürünüyor. Sene boyu girdiğim denemelerin en kötüsünde bile daha iyi Fen yapıyordum. Sınavda ne oldu da netlerim böyle bilmiyorum. Annem ve babam baskıcı değiller. Hiçbir zaman kızmadılar bana. Sene boyu yemediler yedirdiler içmediler içirdiler benim için uğraştılar. Onların yüzünü kara çıkardım. Bu beni felaket kötü etkiliyor. Her gün mahvoluyorum, içim sızlıyor. Denemelerim iyi geliyordu hep ümitlilerdi benden. Ne yapacağımı bilmiyorum. Mecburen OBP ile yerleşeceğim. OBP puanım 93. Bu yollardan geçmiş büyüklerimi, sizleri dinlemek istedim biraz. İyi Sosyaller.

Son düzenleme:
LGS hayatında gideceğin yoldaki ufak pürüzlerden biri. Hiç umursamana bile gerek yok. Sadece YKS'ye hazırlamak için MEB'in yaptığı bir deneme.

Gayet onemli bence kötü OBP ile alan liseler berbat. Ben OBP ile gitmiştim kafa yapısı olarak uyan, andaval olmayan kişiler bulmak zor bayağı.

Okul aslında o kadar önemli değil önemli olan şey senin çalışman ve YKS de iyi bir derece yapman çalışan kişi her okulda çalışır ve yapar zamanında bende pek iyi bir lise kazanamadım ama şu an iyi bir yere geldim yani söyliyeceğim şey umudunu kaybetip üzülme sürekli çalış kardeşim hayatında başarılar dilerim.

Ders çalışma disiplinini küçük yaşta oturttuysan sorun yok, salla gitsin. Elden geleni yaptıktan sonra ağlamanın lüzmu yok. YKS hedefin olmalı, iyi bir üniversite, iyi bir akademik düzey hedefin olmalı.

Gayet onemli bence kötü OBP ile alan liseler berbat. Ben OBP ile gitmiştim kafa yapısı olarak uyan, andaval olmayan kişiler bulmak zor bayağı.
İnan bana o kadar önemli değil. LGS'den yüksek alan da aynı okula gidiyor kötü alan da. OBP'si yüksek olan da aynı liseye gidiyor düşük olan da.

Olan olmuş. Düne üzülmeye devam edersen yarınlarda mutlu olamazsın. YKS'ye iyi hazırlanmaya bak.

Boş ver hiç önemli değil ailenin senin için uğraşıp da düşük alma hissini lisede çok daha fazla yaşayacaksın zaten. Fen lisesine gidiyorum LGS çok da önemli bir sınav değil başarılı olmak ve aileni de üzmemek istiyorsan kesinlikle 9. sınıfın başından itibaren sıkı çalış ben çalışmama gibi bir hata yaptım sen yapma sakın.

Öncelikle geçmiş olsun benzerini bende yaşadım zamanında ama şu anda üniversite okuyorum geriye dönüp baktığımda üzüldüğüme anlam veremiyorum bende OBP ile yerleşmiştim evet belki fen lisesi vs. kazansam daha iyi eğitim alabilirdim fakat ben kendimi geliştirdim ve üniversiteyi kazandım. Önemli olan kendini geliştirmen 11-12.sınıf da dikkat et YKS'ye sana abi tavsiyem bu. Çokta yüklenme kendine dünyanın sonu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…