LGS korkusu için ne yapılmalı?

Hocam siz meslekteki ortamı bilmediğiniz belli bir saat kalsanız ne kadar berbat olduğunu görürsünüz. Öğretim'de iyi ama ortam berbat hocalar aşırı ciddi hata yaparsan bayağı sert oluyorlar.
Ayrıca ders saatleri daha fazla diye biliyorum

Ayrıca ders saatleri daha fazla diye biliyorum.

Ders saatleri fazla 17.30 da son ders bitiyor ama her bölümde 10 saat ders yok günde benim bölümde en geç 16.40'ta bitiyor. Atölye günlerinde öğle yemeği ve aksam erken çıkıyorsun her okulda böyle mi bilmiyorum bizde akşam 16.40 yerine 16.30 sanıyorlar atölyedeyken

Hocam siz meslekteki ortamı bilmediğiniz belli bir saat kalsanız ne kadar berbat olduğunu görürsünüz. Öğretim'de iyi ama ortam berbat hocalar aşırı ciddi hata yaparsan bayağı sert oluyorlar.
Doğrudur ama ben yazımda ortamdan bahsetmedim hatta meslek lisesini konuşmamın dışında tuttuğumu da belirttim hocam. Şans dilerim size umarım onların arasından sıyrılıp mesleğinizde gelişmeye devam edersiniz.

Hocam benim meslek iyi ya diğer sınıflardan kimseyle sıkıntı yaşamadım kurallar bayağı katı olduğu için.

LGS hayatının sonu değil dostum bende senin gibi bundan 3 sene önce çok stres yapıyordum ama boşuna eğer ki OBP iyise Anadolu lisesine gidebilirsin üniversite okuyacaksan ama ben hem okuyup hem meslek öğrenmek istiyorum diyorsan meslek lisesine gidebilirsin ben Anadolu'ya gidicekken mesleğe gittim ve çok memnumum ortam ne kadar leş de olsa iyi ki doğru karar vermişim diyorum sende ona göre karar var ve yolunu çiz önemli olan lise ondan dolayı LGS tutturamadım filan için kendini üzme Anadolu'ya gidersin en önemli YKS sınavındır ondan dolayı korkma çok çalışırsın başarırsın elber bir gün.

Hocam zaten tek sıkıntı meslekte ortam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…