LGS mat yetişir mi?

Ramo0621

Decapat
Daha fazla  
Bu soruyu daha önce sormuştum. Matematik netim 6-9 arası 13 14 civarı yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Bu soruyu daha önce sormuştum. Matematik netim 6-9 arası 13 14 civarı yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

LGS'ye girmiş biri olarak yeni nesil adı altında bir saçlaık yayımlanıyor. LGS de 400 almak istiyorsan tek yapman gereken yeni nesil soruları anlamaya çalışmak. Son hafta çalışıp 5 net yaptım 0'dan.

Konu eksiklerini tamamlayın ve soru çözün sıkça. Çok rahat başarırsınız kalan sürede ama düzenli bir şekilde çalışmak lazım.

Yazmayı unutmuşum 430 küsur istiyorum.

LGS mat denmelere nazaran 5 6 adet kazanım sorusu soruyorlar kolay olan yeni nesil olmayan yayın evleri çok fazla abartıyor matematiği yetiştirirsiniz.

Verimli çalışırsan anlamadığın sorular üzerine gidersen eksikleri kapatırsan istediğin sonucu allabilirsin. Ekstra önerim anlamadığın soruyu boş bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…