LGS matematiği 17 günde düzelir mi?

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Merhaba, gecenki denemede:
TR: 17D 3y.
İnkılap: 10D.
Dın: 8D 2y.
Ing: 8D 2y.
Fen: 15D 5y.
Matematik: 2D 1y (bunu 17 günde 10 nete kadar yapabilir miyim?
Ve matematiğim konu olarak 0 değil soru tipleri eksikleri vb. var diğer derslerim onun haricinde iyi 15 netlerin asaginda gelmiyor. İstediğim yüzdelik dilimde %10 - %15 arası yapsam yeterli olacaktır ama şu anda sitelerden hesaplayinca 350 kusur veriyor puani dilimi ise %16'larda matematik olmadığı için bu 17 günü nasıl değerlendirebilirim? Ek olarak 2020 matematik çözdüm kolay geldi 5D 2y yapmıştım.

Kısaca "çalışarak, evet" deyip geçmeyin. Nasıl program falan yapmalıyım onlarida söylersiniz memnun olurum.

İyi sosyaller.

Hayır yapamazsın bro, koca yıl bu netlerde geldiysen 17 günde gece gündüz çalışsan da verim alamazsın. Liseye geçtiğinde 8. Sınıf matematiğine bakıp ben bunları mı yapamamisim diyeceksin o da ayrı konu.

Merhaba, gecenki denemede:
TR: 17D 3y.
İnkılap: 10D.
Dın: 8D 2y.
Ing: 8D 2y.
Fen: 15D 5y.
Matematik: 2D 1y (bunu 17 günde 10 nete kadar yapabilir miyim?
Ve matematiğim konu olarak 0 değil soru tipleri eksikleri vb. var diğer derslerim onun haricinde iyi 15 netlerin asaginda gelmiyor. İstediğim yüzdelik dilimde %10 - %15 arası yapsam yeterli olacaktır ama şu anda sitelerden hesaplayinca 350 kusur veriyor puani dilimi ise %16'larda matematik olmadığı için bu 17 günü nasıl değerlendirebilirim? Ek olarak 2020 matematik çözdüm kolay geldi 5D 2y yapmıştım.

İyi sosyaller.

Hocam matematik 2 doğru 1 yanlış yapmışsınız. 17 günde düzelmesi çok ama çok zor ( ben bir sene boyunca çalıştım ama neti 10 üzerine çıkaramadım) ben sözel bölümden 3 yanlış matematik 10 doğru 3 yanlış fenden 17 doğru 3 yanlış yapmıştım. 2020 de hatırladığım kadarı ile tek dönemden soru sormuşlar 2021 matematik çözmeniz daha yararlı olur.

Hocam matematik 2 doğru 1 yanlış yapmışsınız. 17 günde düzelmesi çok ama çok zor ( ben bir sene boyunca çalıştım ama neti 10 üzerine çıkaramadım) ben sözel bölümden 3 yanlış matematik 10 doğru 3 yanlış fenden 17 doğru 3 yanlış yapmıştım. 2020 de hatırladığım kadarı ile tek dönemden soru sormuşlar 2021 matematik çözmeniz daha yararlı olur.
Bu senede 1.dönem var.

5 nete çıkarsın fazlası zor bence.
7D 3Y
6D 4Y felan var aklımda.

Depremden dolayı. Saat olarak baz almiyorum. 1 tane TR ve fen branş denemesi çözüyorum bir de MEB örnek soruları ve dağıttığı kitaplar bir de solomat kitabından 50 soru haftada 4 tanede genel deneme.

Bu sene neden sadece birinci dönem var acaba? Sorular daha zor olacak demek oluyor. Günde kaç saat çalışıyorsunuz.

Bu sene neden sadece birinci dönem var acaba? Sorular daha zor olacak demek oluyor. Günde kaç saat çalışıyorsunuz.
2020 zor değildi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı