LGS matematik denemesi önerileri

Kakooo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba abilerim ben 8.sınıf bir LGS öğrencisi olarak matematikte deneme kaynağı arıyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Ek soru: 3D yayınları alınır mı?(farklı olarak bunu almayı düşünüyorum)

Sınava çok zor gözüyle bakma. Geçen sene girdim ve dersi derste dinleyerek 455 yaptım. Sınav oldukça kolay. Sadece düzenli bir çalışma oturt ve farklı farklı denemeler dene. Tek kaynak önermek yanlış olur. Yinede öneri istersen, Hız yayınlarının denemeleri zor. Deneyebilirsin.

Ben yeni nesilleri öğrenmeye yeni başladım öğretici bir tarzda deneme öneriniz var mıdır?

Ben yeni nesilleri öğrenmeye yeni başladım öğretici bir tarzda deneme öneriniz var mıdır?

Dostum geçen sene LGS'ye girdim sözelim orta sayısalım kötü geçti ve 260 puan aldım ama sınav anında fark ettimki sadece günde 1 saat çalışarak bile sınavdan 350'yi zorlayabilirdim aman aman zor bir sınav değil yapabilirsin sana aklı sonradan başına gelmis tembel öğrenciden bir tavsiye paragrafı asla ama asla eksik etme soruyu anlaman çok önemli Türkçeyi iyi tut başarılar.

Deneme için daha çok erken denemeyi tüm konular bitince al. Test kitabı içinde Zoom, okyanus classmate bunlar orta kolay olanlar çok zor istersende okyanus Master alabilirsin sınavında başarılar.

Sınav kolay ama okyanus çözdürmüşlerdi bize çok işe yaramıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…