N Netler yükselsin Zeptopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Mayıs 2021 #1 Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım?
Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım?
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 Netler yükselsin dedi: Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... 10 gün kalmış hiçbir şey yapamazsın.
Netler yükselsin dedi: Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... 10 gün kalmış hiçbir şey yapamazsın.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 26 Mayıs 2021 #3 Netler yükselsin dedi: Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Diğerler derslerde iyi sonuçlar almaya bak. Matematikte 2 yanlış 18 boş ile 360 puan almıştım.
Netler yükselsin dedi: Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Diğerler derslerde iyi sonuçlar almaya bak. Matematikte 2 yanlış 18 boş ile 360 puan almıştım.
egoistpizza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.206 Makaleler 3 Çözümler 15 26 Mayıs 2021 #4 Netler yükselsin dedi: Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çalış? Konuları tekrar et? 10 günde 1 test kitabı bile bitirebilirsin eğer istersen. Hiçbir şey için geç değil, çok daha iyi sonuçlara ulaşabilirsin.
Netler yükselsin dedi: Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çalış? Konuları tekrar et? 10 günde 1 test kitabı bile bitirebilirsin eğer istersen. Hiçbir şey için geç değil, çok daha iyi sonuçlara ulaşabilirsin.
Hyrooa Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 233 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2021 #5 Netler yükselsin dedi: Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çalışmalısın. Dostum bunun için özel teknikler yok. Zaten 2 haftadan kısa süre kalmış maksimum 1 netin artabilir.
Netler yükselsin dedi: Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çalışmalısın. Dostum bunun için özel teknikler yok. Zaten 2 haftadan kısa süre kalmış maksimum 1 netin artabilir.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.658 Çözümler 24 26 Mayıs 2021 #6 10 gün kalmış pek de bir şey yapamazsın. Seni motivasyon bombası yapmamıza gerek yok, öbür derslerden yüksek almaya bakmalısın.
10 gün kalmış pek de bir şey yapamazsın. Seni motivasyon bombası yapmamıza gerek yok, öbür derslerden yüksek almaya bakmalısın.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mayıs 2021 #7 Buraya sormadan direkt eksiğin olduğu yerlerden yemeden içmeden çalışman lazım.
vextren Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 151 26 Mayıs 2021 #8 Matematik olmadan en fazla 403 puan yapılıyormuş, matematik hariç diğer derslerin tamamından full çekerseniz 403 puan alabilirsiniz.
Matematik olmadan en fazla 403 puan yapılıyormuş, matematik hariç diğer derslerin tamamından full çekerseniz 403 puan alabilirsiniz.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 26 Mayıs 2021 #9 Netler yükselsin dedi: Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Son 10 gün çalışarak maalesef 9 ay boyunca çalışanları geçemezsin. Acı gerçekler... Ama fenini, türkçeni düzeltirsen belki iyi bir şey olur. Bir de en son yaptığın denemenin netlerini atman gerek.
Netler yükselsin dedi: Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Son 10 gün çalışarak maalesef 9 ay boyunca çalışanları geçemezsin. Acı gerçekler... Ama fenini, türkçeni düzeltirsen belki iyi bir şey olur. Bir de en son yaptığın denemenin netlerini atman gerek.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #10 Netler yükselsin dedi: Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Artık çok az kaldı sınava, yapabiliyorsan konu tekrarı yap, bir de bilemediğin sorularu mutlaka boş bırak.
Netler yükselsin dedi: Benim sözel derslerim İngilizce hariç iyi, sayısalda da matematik kötü. Matematik için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Artık çok az kaldı sınava, yapabiliyorsan konu tekrarı yap, bir de bilemediğin sorularu mutlaka boş bırak.