A ArelinSihirliPabucu Picopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 27 Ocak 2022 #1 Şu anlık neredeyse matematiği tam yapıyorum ve kendimi olabildiğince geliştirmek istiyorum. Saçma saçma soruları olmayan bir kaynak önerir misiniz?
Şu anlık neredeyse matematiği tam yapıyorum ve kendimi olabildiğince geliştirmek istiyorum. Saçma saçma soruları olmayan bir kaynak önerir misiniz?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Gama Fenomen B, Nartest Power, Nitelik Süper 8, Hız Uzman. Okyanus Master'ı çok tavsiye etmiyorum, soruları gereksiz işlem içeriyor, işlemlerinizi hızlandırmak istiyorsan onu da alabilirsin.
Gama Fenomen B, Nartest Power, Nitelik Süper 8, Hız Uzman. Okyanus Master'ı çok tavsiye etmiyorum, soruları gereksiz işlem içeriyor, işlemlerinizi hızlandırmak istiyorsan onu da alabilirsin.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 Okyanus Master, nitelik, mozaik, gama, Zoom.
A ArelinSihirliPabucu Picopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 27 Ocak 2022 #4 Rivadex dedi: Gama Fenomen B, Nartest Power, Nitelik Süper 8, Hız Uzman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Rivadex dedi: Gama Fenomen B, Nartest Power, Nitelik Süper 8, Hız Uzman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #5 ArthurMorgan33 dedi: Mozaik Genişletmek için tıkla... Mozaik'in matematiği kolay, zorlayıcı değil, pek gelişim gösteremez.
ArthurMorgan33 dedi: Mozaik Genişletmek için tıkla... Mozaik'in matematiği kolay, zorlayıcı değil, pek gelişim gösteremez.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #6 Rivadex dedi: Mozaik'in matematiği kolay, zorlayıcı değil, pek gelişim gösteremez. Genişletmek için tıkla... Konunun başında kazanımlardan sonra çözülebilir diye önerdim hocam.
Rivadex dedi: Mozaik'in matematiği kolay, zorlayıcı değil, pek gelişim gösteremez. Genişletmek için tıkla... Konunun başında kazanımlardan sonra çözülebilir diye önerdim hocam.
A ArelinSihirliPabucu Picopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 27 Ocak 2022 #7 Rivadex dedi: Mozaik'in matematiği kolay, zorlayıcı değil, pek gelişim gösteremez. Genişletmek için tıkla... Mozaik yayınlarını çözdüm arada güzel sorularda var ama genel olarak normal.
Rivadex dedi: Mozaik'in matematiği kolay, zorlayıcı değil, pek gelişim gösteremez. Genişletmek için tıkla... Mozaik yayınlarını çözdüm arada güzel sorularda var ama genel olarak normal.