uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2025 #1 8. sınıfa geçtim, şu an için Hiper ve Ankara var Solomat düşünüyorum ama bir tavsiyeniz var mı? not: aşırı temel olmasın, matematiğim iyi. Son düzenleme: 10 Temmuz 2025
8. sınıfa geçtim, şu an için Hiper ve Ankara var Solomat düşünüyorum ama bir tavsiyeniz var mı? not: aşırı temel olmasın, matematiğim iyi.
T TopLaneVayne Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 228 Çözümler 4 10 Temmuz 2025 #2 Yorum silinebilir başlık gözümden kaçmış. Son düzenleme: 10 Temmuz 2025
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #3 TopLaneVayne dedi: Sinan kuzucu, fenomen 8b, Ankara güçlendiren, okyanus Master çözdüm ben. Genişletmek için tıkla... Bunlar başlangıç mı sence.
TopLaneVayne dedi: Sinan kuzucu, fenomen 8b, Ankara güçlendiren, okyanus Master çözdüm ben. Genişletmek için tıkla... Bunlar başlangıç mı sence.
T TopLaneVayne Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 228 Çözümler 4 10 Temmuz 2025 #4 Musa Yiğit dedi: Bunlar başlangıç mı sence. Genişletmek için tıkla... Pardon gözümden kaçmış.
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #5 Ankara yayınları, arı yayınları, banko yayınları kolay olarak, orta seviyede ise az bilinen Berkay yayıncılık rehber matematik kitabı var soruları anlaması zor LGS matta çok benzerleri geldi bu sene.
Ankara yayınları, arı yayınları, banko yayınları kolay olarak, orta seviyede ise az bilinen Berkay yayıncılık rehber matematik kitabı var soruları anlaması zor LGS matta çok benzerleri geldi bu sene.
L lysiicq Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #6 Arı yayıncılık çozebilirsin gercekten temel olarak istiyosan
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2025 #7 lysiicq dedi: Arı yayıncılık çozebilirsin gercekten temel olarak istiyosan Genişletmek için tıkla... zaten dershaneye gidiyorum ve matematiğim çok iyi denebilir şuanlık çokta temel çözemem
lysiicq dedi: Arı yayıncılık çozebilirsin gercekten temel olarak istiyosan Genişletmek için tıkla... zaten dershaneye gidiyorum ve matematiğim çok iyi denebilir şuanlık çokta temel çözemem
L lysiicq Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #8 uchiha249 dedi: zaten dershaneye gidiyorum ve matematiğim çok iyi denebilir şuanlık çokta temel çözemem Genişletmek için tıkla... Okyanus mastera bakabilirsin o zaman full yeni nesil diye biliyorum master serisi
uchiha249 dedi: zaten dershaneye gidiyorum ve matematiğim çok iyi denebilir şuanlık çokta temel çözemem Genişletmek için tıkla... Okyanus mastera bakabilirsin o zaman full yeni nesil diye biliyorum master serisi