LGS nartest yayınları zor mu?

Dostum geçen sene deneme satın aldım, ben açıkçası akademik olarak başarılı olamamıştım LGS konusunda, ilk olarak nartest hakkında orta zor arası olan, ortaya daha yakın düzeyde diyebilirim, zor diyebileceğimi zannetmiyorum, yapacağın denemenin zor ve kolaylığına bakmana hiç gerek yok güzel dostum, LGS zamanında 30 40 denemeye girdim ve ben çoğunda kötüydüm yani stabil puanlar gelmeye devam ediyordu genel olarak ama 350 370 civarındaydı LGS de göremedim 400'ü biraz kazık ve şaşırtmacalı sorulardı, sadece tek dikkat etmen gereken hiçbir deneme fark etmez, X denemezi y denemesi Z denemesi, kolay orta zor salla geç tek önemseyeceğin orada çözemediğin soruyu anlayabilmek, ve onu açığa kavuşturmak, sonuna kadar uğraş ama öğren ve kafana oturt, benim arkadaşlarımın çoğu 470 480 falan alıyordu denemelerden bir denemeye giriyorduk pat 350 370'e düşüyorlardı tamam zorular sor ve anlayamıyorlardı yapamıyorlardı, buna üzülmek yerine yanlışlarının üzerine çalıştılar ve en azından şu an onların 430+ aldığını ve iyi kötü bir okula yerleştiğini görüyorum, ben kendimi çok sıktım bu süreçte yapamayacağımı düşündüm ve yapamadım da, böyle düşünmek saçma, hiçbir zaman pes etme ve yapabildiğinin elinden geleni yap elinden çıkan neyse odur yani, ben şu an mahallemdeki bir liseye gidiyorum ve okulun öğrencileri çok serseri, bu engel değil ama işte kendi halinde çalışıyorsun iki üç arkadaş ediniyorsun olup bitiyor. Okulda 1. dönem OBP notum 89.7 ki bu sene 9'lar farklı müfredat ve biraz daha zor diyebiliriz, sınıfımda 380 390 alanlar var onlar bile OBP'si benden çok daha az ben 348 aldım LGS'den yani çok kafaya takmamak lazım bunlar çok umurunda olur mu olmaz mı bilemem, senin istediğin sorunun cevabı değil ama güzel bir öneri olsun sana da, LGS'den yüksek alsaydım elimden gelen tüm kaynakları önerirdim ama maalesef o kadar test kitabım varken neredeyse hiçbirini çözmedim, üstümdeki psikolojik istemediğim başaramayacağımı düşünme korkusundan hiç ellemedim bile ki pişmanım şu an, iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…