LGS net arttırma

JUST HELPER

Centipat
Merhaba ben 8 sınıf ogrencısı bırıyım ve okul basladıgında netlerim 28-40 arasıydı. Bu sıralar 61-65 arası dolaşıyor çok çalışıyorum. 1 saat PC alıyorum tek 75 yapabilir miyim bunu? Bugün deneme yapacağım sonucunu altına yazarım babam söz verdi, iyi alırsam telefon alacak yenı. Sızce yapabilir miyim 75'e 63 gibi netlerden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben 8 sınıf ogrencısı bırıyım ve okul basladıgında netlerim 28-40 arasıydı. Bu sıralar 61-65 arası dolaşıyor çok çalışıyorum. 1 saat PC alıyorum tek 75 yapabilir miyim bunu? Bugün deneme yapacağım sonucunu altına yazarım babam söz verdi, iyi alırsam telefon alacak yenı. Sızce yapabilir miyim 75'e 63 gibi netlerden?

Yaparsın daha sınava karşı son sözünü söylemedin.
Yani sen biraz dişini sıkarsan ortalama 72-76 net arası yaparsın.

Hatta MEB açıklamıştı Türkçede dil bilgisi çıkmayacakmış diye biliyorum.

Şu sıralar bol bol hatta neredeyse tamamen deneme çözmeni tavsiye ederim hem sınav anına hazırlanırsın hem de yeni tarz soruları da sürekli sınav atmosferinde çözdüğün için netlerini arttırmana daha doğrusu istediğin netlere ulaşmana ve bilgilerini taze tutmana yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı