belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Temmuz 2024 #21 @yenilmezbabapro ne yaptın? Hedefine ulaşmışsındır umarım.
yenilmezbabapro Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #22 belirsizz dedi: @yenilmezbabapro ne yaptın? Hedefine ulaşmışsındır umarım. Genişletmek için tıkla... Denizcilik ve elektrik elektronik kazandım ama elektrik bölümünü seçtim denizcilik farklı ilçede.
belirsizz dedi: @yenilmezbabapro ne yaptın? Hedefine ulaşmışsındır umarım. Genişletmek için tıkla... Denizcilik ve elektrik elektronik kazandım ama elektrik bölümünü seçtim denizcilik farklı ilçede.
S SingleMuffin Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 221 12 Ağustos 2024 #23 yenilmezbabapro dedi: Denizcilik ve elektrik elektronik kazandım ama elektrik bölümünü seçtim denizcilik farklı ilçede. Genişletmek için tıkla... Öncelikle geçmiş olsun LGS'yi atlatmışsın ve hayırlı olsun umarım hedeflerin doğrultusunda başarılı ve mutlu bir lise hayatı geçirirsin )) Özel değilse hangi şehirde yaşıyorsunuz Son düzenleme: 13 Ağustos 2024
yenilmezbabapro dedi: Denizcilik ve elektrik elektronik kazandım ama elektrik bölümünü seçtim denizcilik farklı ilçede. Genişletmek için tıkla... Öncelikle geçmiş olsun LGS'yi atlatmışsın ve hayırlı olsun umarım hedeflerin doğrultusunda başarılı ve mutlu bir lise hayatı geçirirsin )) Özel değilse hangi şehirde yaşıyorsunuz
yenilmezbabapro Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #24 SingleMuffin dedi: Öncelikle geçmiş olsun LGS'yi atlatmışsın ve hayırlı olsun umarım hedeflerin doğrultusunda başarılı ve mutlu bir lise hayatı geçirirsin )) Genişletmek için tıkla... Sağ ol teşekkürler. SingleMuffin dedi: Öncelikle geçmiş olsun LGS'yi atlatmışsın ve hayırlı olsun umarım hedeflerin doğrultusunda başarılı ve mutlu bir lise hayatı geçirirsin )) Özel değilse hangi şehirde yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ordu.
SingleMuffin dedi: Öncelikle geçmiş olsun LGS'yi atlatmışsın ve hayırlı olsun umarım hedeflerin doğrultusunda başarılı ve mutlu bir lise hayatı geçirirsin )) Genişletmek için tıkla... Sağ ol teşekkürler. SingleMuffin dedi: Öncelikle geçmiş olsun LGS'yi atlatmışsın ve hayırlı olsun umarım hedeflerin doğrultusunda başarılı ve mutlu bir lise hayatı geçirirsin )) Özel değilse hangi şehirde yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ordu.