LGS netleri 2 ayda yükselir mi?

Kai4ra

Decapat
Merhaba, öncelikle deneme netlerimi yazayım. Genelde doğru-yanlışlarım böyle oluyor.
  • Türkçe: 17-18 doğru
  • İnkılap: 9-10 doğru
  • Din: 9-10 doğru
  • İngilizce: 9-10 doğru
  • Matematik: 7-8 doğru
  • Fen: 9-10 doğru
Deneme netlerim genelde böyle oluyor. Netleri asıl düşüren sayısal dersler. Aslında sayısalım kötü değil, matematik ve fen sınavından 80 aldım fakat denemelerde yeni nesil soruları pek çözemiyorum. Yardımcı olur musunuz, 2 ayda netler artar mı?

Evet artar hele fen dersini çok rahat 15 üstüne çıkartırsın konu çalış ve soru çözümü yap yeterli. Matematikte ise daha çok soruyu anlayıp mantık kurmaya çalış. Hocalarına danışabilirsin daha iyi yardımcı olurlar.

Merhaba, öncelikle deneme netlerimi yazayım. Genelde doğru-yanlışlarım böyle oluyor.
  • Türkçe: 17-18 doğru
  • İnkılap: 9-10 doğru
  • Din: 9-10 doğru
  • İngilizce: 9-10 doğru
  • Matematik: 7-8 doğru
  • Fen: 9-10 doğru
Deneme netlerim genelde böyle oluyor. Netleri asıl düşüren sayısal dersler. Aslında sayısalım kötü değil, matematik ve fen sınavından 80 aldım fakat denemelerde yeni nesil soruları pek çözemiyorum. Yardımcı olur musunuz, 2 ayda netler artar mı?
bende böyleyim bitek fen 15 geliyor ya

• Türkçe: 17-18 doğru.
  • İnkılap: 9-10 doğru.
  • Din: 9-10 doğru.
  • İngilizce: 9-10 doğru.
  • Matematik: 7-8 doğru.
  • Fen: 9-10 doğru.

MEB'in verdiği kitaptlardaki soruları çözün özelliklede basit makineler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı