LGS netleri nasıl arttırılır?

Hasmetlimehmet

Picopat
Daha fazla  
Ben 8.sınıfım LGS'ye 4 ay kaldı denemelerden yaklaşık 450 falan alıyorum en yüksek 470 aldım. Matematik netlerim 18-19 gibi geliyor. Türkçe 17-18, fen 15-16 geliyor. Ne kadar çalışsam da düzelmiyor. Nasıl yapacağım? Stres yapmaya da başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bence 450 de iyi ama denemeler de yaptığınız yanlışları tekrar tekrar çözerek düzeltebilirsiniz.

Sınavda zaten daha yüksek yaparsınız. Denemelerde yaptığınızdan daha yüksek gelecek kendimden biliyorum.

Herkes stres yapar,ama fazlası öldürür. Türkçe için paragraf sorularına yönelmelisin, fen ise tekrar gerektirir. Matematik ise çözüldükçe kavranır.

Herkes stres yapar, ama fazlası öldürür. Türkçe için paragraf sorularına yönelmelisin, fen ise tekrar gerektirir. Matematik ise çözüldükçe kavranır.

Benim ailemin bendeki beklentisi çok yüksek çünkü abimde iyi bir not aldı onlar beni çok strese sokuyorlar.

Sana diyeceğim şey çok ama çok net, eğer ki LGS'de stres yapmazsan her zaman denemede aldığının 15-20 puan üstünü yaparsın.

Benim ailemin bendeki beklentisi çok yüksek çünkü abimde iyi bir not aldı onlar beni çok strese sokuyorlar.
Stresinin sebebini anlıyorum, maalesef ailenin ve çevrenin beklentisinin yüksek olması çocuktaki varolan kapasitenin çok üzerinde sonuçlar beklenmesi verimi düşüren ve stresi arttıran en büyük etmenlerden. Yalnız durumun kötü değil, sonuçlarına bakılırsa gayet iyisin ve bu daha da düzeltilebilir. Bazı arkadaşlar heyecanlanmamadan bahsediyor ancak bu mümkün değil. Sınavı umursadığının bir göstergesidir ve belli bir seviyeye kadar faydalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…