Ben 8.sınıfım LGS'ye 4 ay kaldı denemelerden yaklaşık 450 falan alıyorum en yüksek 470 aldım. Matematik netlerim 18-19 gibi geliyor. Türkçe 17-18, fen 15-16 geliyor. Ne kadar çalışsam da düzelmiyor. Nasıl yapacağım? Stres yapmaya da başladım.
Ben 8.sınıfım LGS'ye 4 ay kaldı denemelerden yaklaşık 450 falan alıyorum en yüksek 470 aldım. Matematik netlerim 18-19 gibi geliyor. Türkçe 17-18, fen 15-16 geliyor. Ne kadar çalışsam da düzelmiyor. Nasıl yapacağım? Stres yapmaya da başladım.
Stresinin sebebini anlıyorum, maalesef ailenin ve çevrenin beklentisinin yüksek olması çocuktaki varolan kapasitenin çok üzerinde sonuçlar beklenmesi verimi düşüren ve stresi arttıran en büyük etmenlerden. Yalnız durumun kötü değil, sonuçlarına bakılırsa gayet iyisin ve bu daha da düzeltilebilir. Bazı arkadaşlar heyecanlanmamadan bahsediyor ancak bu mümkün değil. Sınavı umursadığının bir göstergesidir ve belli bir seviyeye kadar faydalıdır