LGS netleri yükselmiyor

Anladığım kadarıyla matemetiği yetiştirememişsin. Bence okumanı hızlandırmak için kitap oku.
Rehberlikçilerin dediği gibi kitap okuma. Bu görüşe katılmıyorum. Sınav senesinde okuyacağın kitap sana vakit kaybı olacak.
Son girdiğim deneme:

Türkçe 15D 3Y.

Ink 7D 2b 1Y.

Din 9D 1b.

İng 10D.

Fen 17 3

Mat 5 D 2Y.

Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Günde minimum 3 saat masa başında çalışmaya kendini alıştır. Matematik çöz. Kitap bitir. Otur saatlerce kitap çöz. Soru çözen kazanıyor sınavı LGS'den bahsediyoruz. Lise son öğrencisi olarak söylüyorum sorularınız çok kolay. Matematik sorularınızı sadece bakarak çözüyorum öyle söyleyim. Ben pandemiye denk gelmiştim ve çalışmamıştım. Yerinde olsam abanırdım. 9'da çok rahat edeceksin merak etme :D

Rehberlikçilerin dediği gibi kitap okuma. Bu görüşe katılmıyorum. Sınav senesinde okuyacağın kitap sana vakit kaybı olacak.

Günde minimum 3 saat masa başında çalışmaya kendini alıştır. Matematik çöz. Kitap bitir. Otur saatlerce kitap çöz. Soru çözen kazanıyor sınavı LGS'den bahsediyoruz. Lise son öğrencisi olarak söylüyorum sorularınız çok kolay. Matematik sorularınızı sadece bakarak çözüyorum öyle söyleyim. Ben pandemiye denk gelmiştim ve çalışmamıştım. Yerinde olsam abanırdım. 9'da çok rahat edeceksin merak etme :D

9 da rahat etmeyecek. Bende çalışmıştım 8'de 9'da daha çok çalışmama rağmen düşük geldi.

Çok teşekkürler.
Netlerin kötü maalesef, kaç saat ve nasıl çalışıyorsun?
Evde çalışıp 5 buçuk saat çalışıyorum.

9 da rahat etmeyecek. Bende çalışmıştım 8'de 9'da daha çok çalışmama rağmen düşük geldi.
Lise hocalarına bağlı bir durum bu. Rahatlayacak merak etme. Yazılı notlarının pek bir önemi yok. OBP 80 olusa ne olacak 90 olsa ne olacak? 0.12 ile çarpınca sıralamana 1 puan etki yapacak. Boşuna kasmaya gerek yok yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı