Şu anda matematikten 8 net,
Fenden 13 net,
Türkçe'den 15 net,
İnkılaptan 7.33 net,
İngilizce'den 10 net,
Dinden 8 net yapabiliyorum. Tekrar kendime deneme yapıp deneyeceğim. Daha 5 ay var, iyi mi netlerim?
Fenden 13 net,
Türkçe'den 15 net,
İnkılaptan 7.33 net,
İngilizce'den 10 net,
Dinden 8 net yapabiliyorum. Tekrar kendime deneme yapıp deneyeceğim. Daha 5 ay var, iyi mi netlerim?
Fenden 13 net,
Türkçe'den 15 net,
İnkılaptan 7.33 net,
İngilizce'den 10 net,
Fenden 13 net,
Türkçe'den 15 net,
İnkılaptan 7.33 net,
İngilizce'den 10 net,
İnkılap ve Dinden asla soru kaçırmayın. Hep 9 veya 10 yapmaya çalışın. Matematik bakacak olursam vasat maalesef. Matematikten elinizden geldiğinizde branş deneme çözün. Türkçe ile fenden de 18-19 yapmaya zorlayın fakat maalesef matematik aşırı önemli. Matematemiği yaptığınız an 450 ve üstü yapmanız hiç de zor olmuyor.
İnkılap ve dinden asla soru kaçırmayın. Hep 9 veya 10 yapmaya çalışın. Matematik bakacak olursam vasat maalesef. Matematikten elinizden geldiğinizde branş deneme çözün. Türkçe ile fenden de 18-19 yapmaya zorlayın fakat maalesef matematik aşırı önemli. Matematemiği yaptığınız an 450 ve üstü yapmanız hiç de zor olmuyor.
Fenden 13 net,
Türkçe'den 15 net,
İnkılaptan 7.33 net,
İngilizce'den 10 net,