LGS netlerim nasıl?

Unknowise

Decapat
Türkçe 16 D 3 Y
İnkılap 9 Doğru 1 boş
Din 9 Doğru 1 yanlış
İngilizce 10 Doğru
Matematik 17 Doğru 2 yanlış
Fen 15 D 5 Y
430 gibi bir puan oluyor fakat il geneliymiş sanırım 84902 kişi içinde %8, 4 yapmışım. Açık olmalıyım ki matematikte 3 soru falan kopya çektim. Bu deneme MEB'in yayınladığı sorulardaki gibiydi. Yani kısmen kolaydı sadece matematik biraz daha kolaydı diğer dersler aynı. Matematikte 2 3 tane kazanım sorusu tarzında sorular vardı. Matematiğe yoğunlaşıyorum bu aralar. Fen'im kötü geldi öncekinde 18'e 2 geldi şimdi hata yaptım okuma kaynaklı 2-3 tanesi öyle. Feni halledeceğimi düşünüyorum 1-2 yanlış hedefim. Türkçede eksiğim vardı 1 soru boş bıraktım diğer sorularda okuma kaynaklı. Diğer dersleri hallederim. Sizce neye yoğunlaşmalıyım? Hedefimdeki fen lisesi %7.6 istemiş geçen sene. Şu an çok canım sıkıldı yüzdelik dilime mesela 2022 de zor oldu o zaman bu puan istediğim liseye rahatlıkla yetiyor fakat şu an yetmiyor. Türkiye geneli olmadığı için sizce bunu önemsemili miyim? Önerileriniz neler? İyi forumlar.

Hedefiniz nedir? 440-450 arası ise şuan gayet iyi Türkçe minimum 18 lazım gibi.

%8.4 ile iyi bir yer kazanabileceğini sanmıyorum. Gerçekten iyi bir yer istiyorsan %3 civarlarına çıkman gerek.

Mükemmel olan şey netlerin değil 3 ay kala bu durumda olmak mükemmel. Konu eksiğin vs. yok ise bol bol soru, paragraf çözerek LGS'ye kadar daha üst seviyeye taşıyabilirsin bunu.

%8.4 ile iyi bir yer kazanabileceğini sanmıyorum. Gerçekten iyi bir yer istiyorsan %3 civarlarına çıkman gerek.
Yaşadığım ilçedeki en iyi lise bu ve fen lisesi.

Hedefiniz nedir? 440-450 arası ise şuan gayet iyi Türkçe minimum 18 lazım gibi.
O sıralar hocam. Türkçeyi 18 e 2 falan hedefliyorum. Sadece matematikte sıkıntılarım var biraz.

Fendeki yanlışlarını ya doğruya çevir ya da boş bırak.
Feni hallederim. Fenim iyiydi bunda biraz afalladım toparlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…