8. sınıf öğrencisiyim ve LGS için 5 ayım kaldı LGS puanım 300 civarı geliyor.
Son girdiğim denemede 32 netim vardı.
Deneme netlerimi nasıl arttırabilirim?
Paragraf çöz, yeni nesil çöz, konu tekrarı yap, düzenli bir şekilde (en az 2 haftada 1 kez) denemelere gir. Çözemediğin soruları anla ve bir daha yanlış yapma, zaman yetmiyorsa kendine süre koyarak paragraf çöz. Bunları yaparak %0.2'ye girdim, benim gibi birisi bunla bu kadar iyi puan alıyorsa sen daha iyisini bile alabilirsin. Az önce kurduğum cümledeki gibi kendini gazla.
Önerim ders çalışmak değil doğru çalışman olur yani test çözüyorsun ama yanlışlarına geri dönüp bakmayacaksan boşuna çünkü sınavda yapamadıkların çıkacak denemedeki yanlışlarını otur tekrar çöz soru çözümünü izle sonraki gün tekrar çöz gerçekten anlayınca diğer sorulara bak.
Paragraf çöz, yeni nesil çöz, konu tekrarı yap, düzenli bir şekilde (en az 2 haftada 1 kez) denemelere gir. Çözemediğin soruları anla ve bir daha yanlış yapma, zaman yetmiyorsa kendine süre koyarak paragraf çöz. Bunları yaparak %0.2'ye girdim, benim gibi birisi bununla bu kadar iyi puan alıyorsa sen daha iyisini bile alabilirsin. Az önce kurduğum cümledeki gibi kendini gazla.
Kankam matematiği yapman lazım, matematiği anlayan biriysen paragraf çöz matematik yapan zaten fende yapar. Ben şu an 10. sınıf öğrencisiyim, LGS deprem zamanına denk gelmişti 2. dönem iptal edilmişti sadece 1 adet paragraf bitirip %6 ya girdim Ankara lisesine yerleştim matematiğim ve ara derslerim iyiydi sadece. Zaten Türkçede paragraf soruyorlar çoğu yoruma dayalı fiilimsi ve noktalama işaretleri çalışman gerek. Fen için basıncı ve kalıtım olan üniteyi iyi bilmen gerek çoğu soru buradan gelir. Matematiğine ağırlık ver son 2 senedir Fen ve Türkçe belirliyor yüzdeliğini.
Kankam matematiği yapman lazım, matematiği anlayan biriysen paragraf çöz matematik yapan zaten fende yapar. Ben şu an 10. sınıf öğrencisiyim, LGS deprem zamanına denk gelmişti 2. dönem iptal edilmişti sadece 1 adet paragraf bitirip %6 ya girdim Ankara lisesine yerleştim matematiğim ve ara derslerim iyiydi sadece. Zaten Türkçede paragraf soruyorlar çoğu yoruma dayalı fiilimsi ve noktalama işaretleri çalışman gerek. Fen için basıncı ve kalıtım olan üniteyi iyi bilmen gerek çoğu soru buradan gelir. Matematiğine ağırlık ver son 2 senedir Fen ve Türkçe belirliyor yüzdeliğini.