Arkadaşlar LGS sınavı için ailem bana biraz fazla baskı uyguluyor hani LGS de düşük alırsam bütün her şey gidecek gibi bir baskı uyguluyorlar şu anda 188 gün var galiba matematik de biraz fazla eksiğim var Türkçe fen iyi diğer ara derslerim de iyi sizce kaç puan alabilirim? (Anadolu lisesine gitmek istiyorum)
Kral iyi çalış gidersin. Biraz zevklerinden vs. kıs iyi bir liseye git. Matematikden çok soru çöz hatta olmuyorsa özel ders bile al. İstediğin okulu kazanamaz isen hiç sıkıntı yok 9. sınıfta daha iyi çalış sınıfta kalma.İyi akşamlar.
Kesinlikle öyle, YKS çalışması için ortam çok önemli. Çevrenizdekiler çok koyuveriyorsa, çalışmıyorsa sizi de olumsuz yönden etkiliyor.
Berbat liselere gitmemek çok önemli.
Oldukça önemli bir sınav kendi dönemimde önemsiz olduğu sanısına kapılıp çalışmamıştım bunu direkt tecrübe eden biri olarak şuan inanılmaz pişmanım çevre açısından çok önemli olmasının yanı sıra üniversite sınavı için kritik bir rol oynuyor. Niteliksiz liselerinin YKS sınavındaki başarılarına bakmaya calısacak olursan nadir öğrenci cıkardıklarını görürsün. Nitelikli bir lise ise seni üniversite sınavına hazırlayacak ve işini çok kolaylaştıracaktır.