LGS puanı dikkate alınmadan liseye öğrenci kabul edilebilir mi?

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Merhaba, sınava yaklaşık 1 ay tercihlere ise 2 ay kaldı. Benim beğendiğim bir okul var genel yüzdelik dilimi %11 ben ise diyelim 13 tarzi yaptim. Dershanede bir tane müdür yardımcısı var aramla iyi ve o lisenin de müdürüyle arası iyi. Öyle bir durum olursa müdür ile konuşsak tercihimi onaylatabilir mi? Yoksa illa o gereksinimleri sahip mi olmam lazım girebilmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sınava yaklaşık 1 ay tercihlere ise 2 ay kaldı. Benim beğendiğim bir okul var genel yüzdelik dilimi %11 ben ise diyelim 13 tarzi yaptim. Dershanede bir tane müdür yardımcısı var aramla iyi ve o lisenin de müdürüyle arası iyi. Öyle bir durum olursa müdür ile konuşsak tercihimi onaylatabilir mi? Yoksa illa o gereksinimleri sahip mi olmam lazım girebilmek için.
Sonra Türkiye niye gelişmiyor. :)

Kardeşim yaşın küçük, bu şeylerin böyle işlediğini sana düşündürtenler utanmalı. Sen çalışmana devam et, o istediğin liseyi hakkınla kazan. Eğer kazanamazsan da üzülme, hayatın ve dünyanın sonu değil. Herkes için, toplum için adil ve hakkaniyetli ol. Hayatın boyunca böyle torpilmiş vesaireymiş düşüncelere kapılma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı