LGS puanı dikkate alınmadan liseye öğrenci kabul edilebilir mi?

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Merhaba, sınava yaklaşık 1 ay tercihlere ise 2 ay kaldı. Benim beğendiğim bir okul var genel yüzdelik dilimi %11 ben ise diyelim 13 tarzi yaptim. Dershanede bir tane müdür yardımcısı var aramla iyi ve o lisenin de müdürüyle arası iyi. Öyle bir durum olursa müdür ile konuşsak tercihimi onaylatabilir mi? Yoksa illa o gereksinimleri sahip mi olmam lazım girebilmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin içine torpil girince puan almasan bile sıkıntı olmuyor öyle söyleyeyim. Gitmek istediğin okul ortalamayla alıyor da olabilir ona da bak.

Sonra Türkiye niye gelişmiyor.

Olmuyor. Ben 3 4 yıl önce %1 bile olmayan farkla evimin yanındaki liseye geçiş yapamadım

Kardeşim yaşın küçük, bu şeylerin böyle işlediğini sana düşündürtenler utanmalı. Sen çalışmana devam et, o istediğin liseyi hakkınla kazan. Eğer kazanamazsan da üzülme, hayatın ve dünyanın sonu değil. Herkes için, toplum için adil ve hakkaniyetli ol. Hayatın boyunca böyle torpilmiş vesaireymiş düşüncelere kapılma.

Kanka, %1 dilimin lafını mı yapacaklar

Moderator başlığı neden öyle yaptıysa bilmiyorum artık benim demek istemem o değildi ama neyse.
%1 dilim dediğin binlerce insan demek. Konuya bir de o tarafından bak. Böyle adaletsiz ve deyim yerindeyse "Karaktersiz" uğraşlara girişme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…