Kakooo
Centipat
Daha fazla
Neriman erol sosyal bilimler lisesini hazırlık ile kazandım, okul sözel ağırlıklı ve İngilizce eğitim veriyor benim de İngilizcem Türkiye ortalamasından çok çok iyi. Ben okulu istiyordum ve kazandım. Fakat bir sorun var. Ben sayısal okuyup kendimi sayısal alanda geliştirmek istiyordum ve bu lisede okuyamam. Evime çok yakın olan daha önce gördüğüm güzel OBP ile alan bir lise var 94 ile alıyor sanırım.
Bu liseye nakil olmalı mıyım? Kısaca LGS'de 403 puanla kazandığım neriman erola mı yoksa evime yakın olan OBP ile alan muhittin böcek Anadolu lisesine mi gitmeliyim? Bir de OBP ile alan okul seçme sınıf yapacakmış yüzdeliklere göre yani kendi seviyemdeki öğrencilerle okuyabilirim. Ne düşünüyorsunuz?
Bu liseye nakil olmalı mıyım? Kısaca LGS'de 403 puanla kazandığım neriman erola mı yoksa evime yakın olan OBP ile alan muhittin böcek Anadolu lisesine mi gitmeliyim? Bir de OBP ile alan okul seçme sınıf yapacakmış yüzdeliklere göre yani kendi seviyemdeki öğrencilerle okuyabilirim. Ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör: