AvalancheN Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 106 Yer Viyana, Avusturya Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2022 #11 qua_67 dedi: Evet, yüzdelik dilimde önemli hatta bazen puandan da önemli oluyor sanırım. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Şu an da tüm öneriler benim faydama. Genişletmek için tıkla... Bu arada ne kadar ilgini çeker bilmiyorum ama meslek liseleri genellikle karma eğitim olsa bile erkeklerden oluşur. 9. sınıfın ilk günü yaşadığım mental çöküntüyü sana anlatmam imkansız
qua_67 dedi: Evet, yüzdelik dilimde önemli hatta bazen puandan da önemli oluyor sanırım. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Şu an da tüm öneriler benim faydama. Genişletmek için tıkla... Bu arada ne kadar ilgini çeker bilmiyorum ama meslek liseleri genellikle karma eğitim olsa bile erkeklerden oluşur. 9. sınıfın ilk günü yaşadığım mental çöküntüyü sana anlatmam imkansız
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #12 Saqot dedi: Ben 350 aldım hiçbir okula yerleşemedim. Bende mecbur okul puanıyla girdim ve kekoların arasında can çekişiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç OBP ile girdiniz hocam?
Saqot dedi: Ben 350 aldım hiçbir okula yerleşemedim. Bende mecbur okul puanıyla girdim ve kekoların arasında can çekişiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç OBP ile girdiniz hocam?
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 10 Haziran 2023 #13 BY LEWU dedi: Kaç OBP ile girdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... 92 puanla.