LGS puanları 2023'e göre nasıl olur?

Dershanelerin dersleri vakit kaybı. Denemeleri çok faydalı oluyor. Çok sık deneme oluyor. En güzeli denemelere yazılmak. Ben burs kazandığım için derslere de gitmiştim ama dediğin gibi ders hocalarının yarısı tecrübesiz oluyor bir iki tane iyi hoca da olabiliyor. Derslerin çok bir faydası yok evde çalışsan daha iyi. Bu arada keşke o hurafelere inanmasaydın öyle birşey yok. 4 kere peşpeşe c gelmez 10 kere d gelmez vs. Bunlar yalan. Hocaların da bu tip şeylerden bahsettiğini fazla duyamazsın. Ben denemelerde yaşadım bunu sonra akıllanıp LGS de böyle bir şey yapmadım Allah'tan

Cidden vakit kaybı 50 bin TL gitti boşuna

Ya böyle 370 falan gelse sonradan nakille o Anadolu lisesine gidemezmiyim boş olan kontenjandan

365 givi bir puanla gelme şansı hiç yok demi boşuna yazmiyim bence

Son düzenleme:
LGS'yi 2 kez kontrol ettim fakat kafamdaki kaydırma düsüncesini atamadım.Ne yapmalıyım?

Türkçe 16/4
Matematik 18/2
Fen18/2
Din 8/2
İnkilap8/2
İngilizce 10.
Sizce bu sonuçla atacağım 2 liseye girebilir miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240623_145250_Chrome.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20240623_145216_Chrome.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 30
Biraz zor 2022 de 380la almış. Belki yine bu sene biraz aşağısında olur. Sen yinede yazarsın az kişi tercih ederse bi şansın olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…