Okulda yapılan denemelere girdim sözel derslerde netlerim iyiydi, sözel derslerde bir sıkıntım yok ama sayısal derslerdeki netlerime bakınca moralim bozuluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Okulda yapılan denemelere girdim sözel derslerde netlerim iyiydi, sözel derslerde bir sıkıntım yok ama sayısal derslerdeki netlerime bakınca moralim bozuluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Denemelerini analiz etmelisin. Yanlış yaptığın her soru konu eksiğinden kaynaklanır. Olabildiğinde konuları öğrenmen gerek. Çalışma stiline birşey diyemem çünkü herkesin öğrenme biçimi farklı. Hedefini olamayacak kadar yükseklere koy.
Hocam zaten 1. Dönem konuları çıkıcak bu sebepten konuların derinlerine kadar indim konuları neredeyse ezbere biliyorum ama soruları nasıl çözeceğimi anlıyamıyorum
Neyse böyle rakiplerim varken sırtım yere gelmez (!) Şaka maka burada konu açacağına konu anlatımı izleyip ardından testler çöz. Yeni nesil soruların mantığını kavra. Ben rakip elemeye gidiyorum bay