LGS senesi PC mi iPad mi?

Yliex

Femtopat
Daha fazla  
LGS'ye gireceğim ve normalde bir 4070 Super'li PC alacaktım fakat sınav yüzünden vazgeçtim ve bir iPad almayı düşünüyorum hem çalışmak için hem de az da olsa dizi izlemek için. Sizce doğru bir karar mı veriyorum? Not: PC alırsam Valorant oynuyorum çoğunlukla ve önceki sezonu yücelikle bitirdim aim içinde çalışmam gerekecek o kadar da zamanım olmayacak.

İpad al oyunlarla kafanı doldurma.

Yani hocam LGS dönemi en iyi cihazlardan biri bilgisayardır video ve ders çalışırken yatarak çalıştırmaz eğer kendine hakim olan biri değilsen IPad'de alsan bilgisayarda alsan gene oynarsın.

Kendime bir hedef belirlemedim tam olarak çoğunlukla sadece dersi dinleyerek notlarımı 90'dan aşağı tutmam ama bu sene ne olacağını bilmiyorum.
Yani bu sene daha fazla çalışman lazım.O yüzden bence pek oyun oynamasan iyi olur senin için.Bence ipad al ama dizi izlemeyi de yani biraz kısıtlasan iyi olur özellikle son 2,3 ay kala senin kafanda kalan sahneler yüzünden derse odaklanamayabilirsin.Buradan benimde önerilerim var fazladan benim mesajıma bak.Belki sana yarar sağlar.

Arkadaşını dinleme eğer bilgisayar kafanı dağıtacaksa iPad al fakat tablet aldım diye sakın kağıt kalemi boşlama denemelerde kodlama çok önemli kurşun kalem ile kodlama çalış. Bu sene canın sıkılınca oynayacağın 1 saat diye girdiğin 2 3 saat olan oyun lisede canını daha çok sıkar.

Beni etiketlediğin için teşekkür ederim dost.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…