LGS senesinde kafa dağıtacak şeyler nelerdir?

Müzik dinlemek olabilir LGS döneminde o tempoda benim stresimi alıyordu.

Müzik dinlemeyi pek sevmem 3-4 tane şarkı dinlerim sadece.

Çok sağ ol şimdi babamı ikna etmem lazım D

Hedefim en kötü cihat kora Anadolu en iyi Atatürk fen puan olarak ise 480 ve üssü.

Dediğim gibi erken başlamışsın, bu sene 0.16 yaptım. Ben hatırladığım kadarıyla eylül Ekim de 30-40 soru ile başlamıştım. -ödevler hariç-

Anladım şimdiki hedefim LGS değil 1. dönem ortalamamı 100 yapmak bunun için ne zaman başlamalıyım?

Ortalamayı 100 yaparak ne hedefliyorsun ki? OBP sınav sonucuna etki etmiyor zaten.

Okulumda başarılı olursam kendimi daha iyi hissedip belki öğretmenlerimin gözüne girerim çünkü önceki sene ortalamaları 95 ve üstü olan çocuklara özel eğitim vermişlerdi ayrıca ailemi çok mutlu edemediğim için bu sonucun onları mutlu edeceğini düşünüyorum 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyorum bu sayede.

LGS'ye çalışmak dışında ekstra bir şey yapmana gerek yok. Işlediğin konuların tekrarını yapsan yeterli olur muhtemelen. Olmazsa da çok önemseme OBP'yi.

LGS'ye çalışmak dışında ekstra bir şey yapmana gerek yok. Işlediğin konuların tekrarını yapsan yeterli olur muhtemelen. Olmazsa da çok önemseme OBP'yi.

Tamamdır bana zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim.

Peki birazcık oyun oynasammı hani günde 1 saat falan.
Dostum ben okul olduğu günler akşam 2 saat oyun + haftasonumu komple oyun oynayarak 2.7'e girdim. Çünkü kapasitem vardı. Eğer kendine güveniyorsan kafanı dağıtmaktan bir şey olmaz. Ha yok ben hiç çalışmamış bir insanım diyorsan sakın yapma, pişman olursun.

Hedefim en kötü cihat kora Anadolu en iyi Atatürk fen puan olarak ise 480 ve üssü.
İzmir'de misin? Kendini cihat koraya kadar düşürme.

neden cihat kora kötümü ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…