Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Haziran 2024 #1 LGS sınav giriş belgesi kaybettim. Kaç saattir arıyorum bulamıyorum. Bir sıkıntı oluştur mu?
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 1 Haziran 2024 #2 Arıcan dedi: LGS sınav giriş belgesi kaybettim. Kaç saattir arıyorum bulamıyorum. Bir sıkıntı oluştur mu? Genişletmek için tıkla... Giriş belgesini ilk defa senden duydum bizde yoktu
Arıcan dedi: LGS sınav giriş belgesi kaybettim. Kaç saattir arıyorum bulamıyorum. Bir sıkıntı oluştur mu? Genişletmek için tıkla... Giriş belgesini ilk defa senden duydum bizde yoktu
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #3 Arıcan dedi: LGS sınav giriş belgesi kaybettim. Kaç saattir arıyorum bulamıyorum. Bir sıkıntı oluştur mu? Genişletmek için tıkla... Giriş belgesinin çıkarılıyor olması lazım sıkıntı olabilir.
Arıcan dedi: LGS sınav giriş belgesi kaybettim. Kaç saattir arıyorum bulamıyorum. Bir sıkıntı oluştur mu? Genişletmek için tıkla... Giriş belgesinin çıkarılıyor olması lazım sıkıntı olabilir.
EymK Decapat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 1.199 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #4 Ne sıkıntısı hocam sınava giremezsiniz sadece.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #5 E okul gibi yerlerden tekrar çıktısını alamıyor musunuz ?
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 1 Haziran 2024 #6 belirsizz dedi: Giriş belgesinin çıkarılıyor olması lazım sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Sormadılar, sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
belirsizz dedi: Giriş belgesinin çıkarılıyor olması lazım sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Sormadılar, sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #7 yzb_soner dedi: Sormadılar sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Garanti olsun hocam değişmiş olabilir.
yzb_soner dedi: Sormadılar sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Garanti olsun hocam değişmiş olabilir.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.101 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #8 E okulda merkezi sınav giriş bilgisi yazar ama kabul ederler mi bilmem.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Haziran 2024 #9 yzb_soner dedi: Sormadılar, sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde sınav giriş belgesi. O belge olmadan sınava giremezsin.
yzb_soner dedi: Sormadılar, sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde sınav giriş belgesi. O belge olmadan sınava giremezsin.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 1 Haziran 2024 #10 belirsizz dedi: Garanti olsun hocam değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıraların üstünde oluyordu girdiğimizde idareye söyle yardım ederler
belirsizz dedi: Garanti olsun hocam değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıraların üstünde oluyordu girdiğimizde idareye söyle yardım ederler