emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.342 Çözümler 13 Yer Edirne 1 Haziran 2024 #11 Yine çıkarılmıyor mu ille de gerekiyorsa oradakilerinde eli armut toplamasın yardımcı olsunlar o kadar para alıyorlar görevleri. Okulda illa yazıcıda vardır.
Yine çıkarılmıyor mu ille de gerekiyorsa oradakilerinde eli armut toplamasın yardımcı olsunlar o kadar para alıyorlar görevleri. Okulda illa yazıcıda vardır.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 1 Haziran 2024 #12 kerosene dedi: Adı üstünde sınav giriş belgesi. O belge olmadan sınava giremezsin. Genişletmek için tıkla... 2 sene önce girdim belgesiz sıranın üstündeydi soranda olmadı
kerosene dedi: Adı üstünde sınav giriş belgesi. O belge olmadan sınava giremezsin. Genişletmek için tıkla... 2 sene önce girdim belgesiz sıranın üstündeydi soranda olmadı
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #13 yzb_soner dedi: 2 sene önce girdim belgesiz sıranın üstündeydi soranda olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an her şey değişmiş olabilir dünkü şeyle bugünkü şey bile aynı olmuyorken bunun garantisini vermemiz imkansız.
yzb_soner dedi: 2 sene önce girdim belgesiz sıranın üstündeydi soranda olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an her şey değişmiş olabilir dünkü şeyle bugünkü şey bile aynı olmuyorken bunun garantisini vermemiz imkansız.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 1 Haziran 2024 #14 belirsizz dedi: Hocam şu an her şey değişmiş olabilir dünkü şeyle bugünkü şey bile aynı olmuyorken bunun garantisini vermemiz imkansız. Genişletmek için tıkla... Kayıtlar otamatik oluyor zaten
belirsizz dedi: Hocam şu an her şey değişmiş olabilir dünkü şeyle bugünkü şey bile aynı olmuyorken bunun garantisini vermemiz imkansız. Genişletmek için tıkla... Kayıtlar otamatik oluyor zaten
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Haziran 2024 #15 yzb_soner dedi: 2 sene önce girdim belgesiz sıranın üstündeydi soranda olmadı Genişletmek için tıkla... Ben 2021'de girdim benim de öyleydi. Arkadaşa önceden vermişler kaybetmiş işte.
yzb_soner dedi: 2 sene önce girdim belgesiz sıranın üstündeydi soranda olmadı Genişletmek için tıkla... Ben 2021'de girdim benim de öyleydi. Arkadaşa önceden vermişler kaybetmiş işte.
6 630711 Centipat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 56 1 Haziran 2024 #16 Arıcan dedi: LGS sınav giriş belgesi kaybettim. Kaç saattir arıyorum bulamıyorum. Bir sıkıntı oluştur mu? Genişletmek için tıkla... E devletten veya okuldan alabiliyorsunuz diye biliyorum.
Arıcan dedi: LGS sınav giriş belgesi kaybettim. Kaç saattir arıyorum bulamıyorum. Bir sıkıntı oluştur mu? Genişletmek için tıkla... E devletten veya okuldan alabiliyorsunuz diye biliyorum.
VerBakimAKDO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 988 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #17 Cheese Wizzard dedi: e-Okul gibi yerlerden tekrar çıktısını alamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Galiba okuldan çıkarılıp imza attırılıyor. Bizim zamanımızda yoktu.
Cheese Wizzard dedi: e-Okul gibi yerlerden tekrar çıktısını alamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Galiba okuldan çıkarılıp imza attırılıyor. Bizim zamanımızda yoktu.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Haziran 2024 #18 VerBakimAKDO dedi: Galiba okuldan çıkarılıp imza attırılıyor. Bizim zamanımızda yoktu. Genişletmek için tıkla... Evet öyle. Hocaya söyledim bina sınav komisyonuna durumu anlatmam lazımmış. Bize de nolur nolmaz diye vermişlerdi ama korkuyorum yine de. Ki sınav giriş bölgelerimiz zaten sıraların üstünde olacakmış.
VerBakimAKDO dedi: Galiba okuldan çıkarılıp imza attırılıyor. Bizim zamanımızda yoktu. Genişletmek için tıkla... Evet öyle. Hocaya söyledim bina sınav komisyonuna durumu anlatmam lazımmış. Bize de nolur nolmaz diye vermişlerdi ama korkuyorum yine de. Ki sınav giriş bölgelerimiz zaten sıraların üstünde olacakmış.