LGS sınav itirazı nereye yapılır?

Ekmek Reis

Hectopat
Daha fazla  
LGS cevap anahtarında boş bırakmadığıma eminim ama matematikte 1 boş var gözüküyor. Ne yapabilirim? Bu duruma nasıl itiraz edebilirim?

Yanlış okunacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle boşunuz var ya da taşırdınız.

Çok uğraşırsın, eğer istediğin okulu bir kaç puanla kaçırıyorsan uğraş ama onun haricinde uğraşma. Okuluna gidip rehber öğretmene danışabilirsin. Milli Eğitim Bakanlığı il müdürlüğüne dilekçe yazabilirsin. Ama bence 1 boş için uğraşmaya değmez.

Yanlış okunacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle boşunuz var ya da taşırdınız.
Boş olma ihtimali yok. Sınavdan sonra yaptıklarımı not aldım. Taşırma ihtimali yok ama bir soruda cevabı 2 şık arasında sürekli değiştirmişim.

Boş olma ihtimali yok. Sınavdan sonra yaptıklarımı not aldım. Taşırma ihtimali yok ama bir soruda cevabı 2 şık arasında sürekli değiştirmişim.
Düzgün silemediyseniz yanlış okumuş olabilir.
@yigitArabacii hocam 1 doğru demek 10 binlerce kişinin önüne geçmek demek
Maksimum 5-10 puan oynar, istediği okul 450 diyelim, aldığı puan 350 desek. Hadi diyelim doğru çıktı 355. Eline ne geçti? Sadece 10 binlerce kişinin önüne geçti. Dediğim gibi eğer çok kritik puanlardaysan istediğin okula yakınsa puanın veya üstündeyse dilekçe yaz ama onun haricinde sırf görüntü olsun diye o kadar uğraşmaya değmez.

Ben de zaten yakınsa etsin demek istedim istediği lise eğer yakın değilse uğraşmaya değmez haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…