LGS Sınavı İçin Çalışmak

Günümüzde sınavlar ona çalış buna çalış mantığı ile ilerlemiyor. Bizim zamanımızda katsayı vardı, ders çalışırken bu katsayıları hesaba katarak çalışıyorduk ancak günümüzde bu durum böyle değil. Tüm derslere çalışman gerek.

"AMONYUM NİTRAT" konusuna gelince kimse periyodik cetveli vs anasının karnında ezberlemiyor. Ve yine kimse çalışmadan başarılı olamıyor. Eğer çalışmadan başarılı olduğunu idda eden biri varsa ya bu hayatta hep başarısız olmuştur, ya da çok çalışıp çalışmadım moduna giriyordur. (Bir insan neden böyle bir şey yapsın, bilmiyorum...)

Tek BAL Bornova Anadolu Lisesi değil Beşiktaş Anadolu Lisesi de var bunu biliyorsun değil mi? Daha benim bilmediğim birsürü BAL vardır.
Doğru tabi ama tek seferde BAL demesi garip geldi Profilimde Bornova, İzmir yazıyor belki oradan görmüştür dedim.

Amonyum Nitrat, afferin TEOG'dan full çekmişsin. TEOG YEP'in kaç? Gittiğin okul proje okulu mu oldu? Kaç puanla alıyor bunları da göz önünde bulundur.
2. olarak bir okulun sıralaması göz önüne alınırken, bence o kadar fen lisesi var denmez kardeşim.
Açarsan üniversite yerleştirme sınavlarında ki net ortalamaları belli olur.
Ben Bornovadaki BAL'dan bahsettim. Kesinlikle en iyi yirmi beşin içinde olduğunu düşünmüyorum. O kadar fen lisesi var.
YGS’de en başarılı liseler hangileri?
Konu sahibinde Tudem öneririm, konuları iyi öğren ve sorularla pekiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…