SarıBebek Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 Muhtemelen hepinizden küçüğüm ve seneye LGS sınavım var neler üzerinde çok durmalıyım ve neleri çalışmalıyım? İngilizcem iyidir İngilizceyi dert etmeme gerek yok. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024
Muhtemelen hepinizden küçüğüm ve seneye LGS sınavım var neler üzerinde çok durmalıyım ve neleri çalışmalıyım? İngilizcem iyidir İngilizceyi dert etmeme gerek yok.
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #2 Matematik çok soru çöz, Türkçeyi son 2 ay halledersin, fende konuları iyi çalış çok soru çöz gerisi basit.
Matematik çok soru çöz, Türkçeyi son 2 ay halledersin, fende konuları iyi çalış çok soru çöz gerisi basit.
Umut_34 Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 389 Çözümler 1 13 Aralık 2024 #3 Şöyle söyleyeyim 3 ay çalışıp iyi bir okula girmiştim ama bol bol deneme test falan çözmelisin önemli olan istikrar.
Şöyle söyleyeyim 3 ay çalışıp iyi bir okula girmiştim ama bol bol deneme test falan çözmelisin önemli olan istikrar.
Rdar Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Aralık 2024 #4 Üslü köklü sayılar, eşitsizilk ve denklemlere çok dikkat et. 9.sınıfta karşına tekrar çıkacak.
Kadd Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #5 Günde +6 saat oturup çalışırsan (2'şer saat mat-Türkçe-fen bile iyidir.) Yeterli bile bence (lisede zaten bu kadar çalışmak gerekiyor ben çalışmadım.)
Günde +6 saat oturup çalışırsan (2'şer saat mat-Türkçe-fen bile iyidir.) Yeterli bile bence (lisede zaten bu kadar çalışmak gerekiyor ben çalışmadım.)
SarıBebek Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #6 Rdar dedi: Üslü köklü sayılar, eşitsizilk ve denklemlere çok dikkat et. 9.sınıfta karşına tekrar çıkacak. Genişletmek için tıkla... Matematiğe kafa basmıyor ama yaparım bişeyler Kadd dedi: Günde +6 saat oturup çalışırsan (2'şer saat mat-Türkçe-fen bile iyidir.) Yeterli bile bence (lisede zaten bu kadar çalışmak gerekiyor ben çalışmadım.) Genişletmek için tıkla... LGS gerçekten bu kadar zor mu?
Rdar dedi: Üslü köklü sayılar, eşitsizilk ve denklemlere çok dikkat et. 9.sınıfta karşına tekrar çıkacak. Genişletmek için tıkla... Matematiğe kafa basmıyor ama yaparım bişeyler Kadd dedi: Günde +6 saat oturup çalışırsan (2'şer saat mat-Türkçe-fen bile iyidir.) Yeterli bile bence (lisede zaten bu kadar çalışmak gerekiyor ben çalışmadım.) Genişletmek için tıkla... LGS gerçekten bu kadar zor mu?
Rdar Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Aralık 2024 #7 SarıBebek dedi: Matematiğe kafa basmıyor ama yaparım bişeyler LGS gerçekten bu kadar zor mu? Genişletmek için tıkla... Liseye geçince LGS'ye yatıp kalkıp şükredeceksin. Gerçekten lgs zor bir sınav değil.
SarıBebek dedi: Matematiğe kafa basmıyor ama yaparım bişeyler LGS gerçekten bu kadar zor mu? Genişletmek için tıkla... Liseye geçince LGS'ye yatıp kalkıp şükredeceksin. Gerçekten lgs zor bir sınav değil.
Kadd Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #8 SarıBebek dedi: Matematiğe kafa basmıyor ama yaparım bir şeyler. LGS gerçekten bu kadar zor mu? Genişletmek için tıkla... Matematiğe benim de kafam başmıyordu. Liseye geçince de yapamıyordum. Şimdi zorla da olsa öğrenmeye çalışıyorum.
SarıBebek dedi: Matematiğe kafa basmıyor ama yaparım bir şeyler. LGS gerçekten bu kadar zor mu? Genişletmek için tıkla... Matematiğe benim de kafam başmıyordu. Liseye geçince de yapamıyordum. Şimdi zorla da olsa öğrenmeye çalışıyorum.
SarıBebek Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #9 Rdar dedi: Liseye geçince LGS'ye yatıp kalkıp şükredeceksin. Gerçekten lgs zor bir sınav değil. Genişletmek için tıkla... Hadi İnşaAllah Cevaplarınız için teşekkürler
Rdar dedi: Liseye geçince LGS'ye yatıp kalkıp şükredeceksin. Gerçekten lgs zor bir sınav değil. Genişletmek için tıkla... Hadi İnşaAllah Cevaplarınız için teşekkürler