Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #1 Deneme sınavlarından genelde 350-380 alıyorum. Benim için çok kötü. LGS deneme sınavlarına göre daha mı kolay olur?
Deneme sınavlarından genelde 350-380 alıyorum. Benim için çok kötü. LGS deneme sınavlarına göre daha mı kolay olur?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.757 Makaleler 8 Çözümler 237 Yer İstanbul 25 Şubat 2025 #2 Denemeler sınava denk oluyor. O yüzden deneme denkliğinde gelir daha çok.
SüleymanSebaizinde Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 Fnrbhce dedi: Deneme sınavlarından genelde 350-380 alıyorum. Benim için çok kötü. LGS deneme sınavlarına göre daha mı kolay olur? Genişletmek için tıkla... Deneme kaynağına göre değişir.
Fnrbhce dedi: Deneme sınavlarından genelde 350-380 alıyorum. Benim için çok kötü. LGS deneme sınavlarına göre daha mı kolay olur? Genişletmek için tıkla... Deneme kaynağına göre değişir.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #4 Blacksidemre dedi: Denemeler sınava denk oluyor. O yüzden deneme denkliğinde gelir daha çok. Genişletmek için tıkla... Ama soru tipleri birbirinden çok farklı ve matematik LGS'de denemelere göre daha kolay. SüleymanSebaizinde dedi: Deneme kaynağına göre değişir. Genişletmek için tıkla... bir kere kafa denginden 404 almıştım en yüksek puanım o'ydu
Blacksidemre dedi: Denemeler sınava denk oluyor. O yüzden deneme denkliğinde gelir daha çok. Genişletmek için tıkla... Ama soru tipleri birbirinden çok farklı ve matematik LGS'de denemelere göre daha kolay. SüleymanSebaizinde dedi: Deneme kaynağına göre değişir. Genişletmek için tıkla... bir kere kafa denginden 404 almıştım en yüksek puanım o'ydu
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.221 Çözümler 40 Yer New York 25 Şubat 2025 #5 Denemelerden ne aldıysam LGS'de onu aldım yani denkler.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.757 Makaleler 8 Çözümler 237 Yer İstanbul 25 Şubat 2025 #6 Fnrbhce dedi: Ama soru tipleri birbirinden çok farklı ve matematik LGS'de denemelere göre daha kolay. Genişletmek için tıkla... LGS ve YKS gibi sınavlarda denemelerde yaptığınız puanın ortalaması bir puan geliyor. Zorluğu fark etmiyor, gelecek sıralama az buz aynı kalıyor.
Fnrbhce dedi: Ama soru tipleri birbirinden çok farklı ve matematik LGS'de denemelere göre daha kolay. Genişletmek için tıkla... LGS ve YKS gibi sınavlarda denemelerde yaptığınız puanın ortalaması bir puan geliyor. Zorluğu fark etmiyor, gelecek sıralama az buz aynı kalıyor.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Şubat 2025 #7 Fnrbhce dedi: Deneme sınavlarından genelde 350-380 alıyorum. Benim için çok kötü. LGS deneme sınavlarına göre daha mı kolay olur? Genişletmek için tıkla... Aralarında çok zorluk farkı yok neredeyse aynı. Hatta bazı yayınlar eski LGS sorularını soruyor. Ama yayından yayına değişir.
Fnrbhce dedi: Deneme sınavlarından genelde 350-380 alıyorum. Benim için çok kötü. LGS deneme sınavlarına göre daha mı kolay olur? Genişletmek için tıkla... Aralarında çok zorluk farkı yok neredeyse aynı. Hatta bazı yayınlar eski LGS sorularını soruyor. Ama yayından yayına değişir.
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #8 Benim girdiğim dönemde denemeler bana daha zor gelmişti.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #9 ultraslann1905 dedi: Aralarında çok zorluk farkı yok neredeyse aynı. Hatta bazı yayınlar eski LGS sorularını soruyor. Ama yayından yayına değişir. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde LGS sorularını çözmüştüm bayağı kolay gelmişti. shinorcell dedi: Benim girdiğim dönemde denemeler bana daha zor gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hangi sene girdiniz ?
ultraslann1905 dedi: Aralarında çok zorluk farkı yok neredeyse aynı. Hatta bazı yayınlar eski LGS sorularını soruyor. Ama yayından yayına değişir. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde LGS sorularını çözmüştüm bayağı kolay gelmişti. shinorcell dedi: Benim girdiğim dönemde denemeler bana daha zor gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hangi sene girdiniz ?
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Şubat 2025 #10 Fnrbhce dedi: Geçenlerde LGS sorularını çözmüştüm bayağı kolay gelmişti. Hangi sene girdiniz? Genişletmek için tıkla... Yaparsınız hocam içinizde korku oluşturmayın yani.
Fnrbhce dedi: Geçenlerde LGS sorularını çözmüştüm bayağı kolay gelmişti. Hangi sene girdiniz? Genişletmek için tıkla... Yaparsınız hocam içinizde korku oluşturmayın yani.