shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #11 Fnrbhce dedi: Geçenlerde LGS sorularını çözmüştüm bayağı kolay gelmişti. Hangi sene girdiniz ? Genişletmek için tıkla... 2022de girdim.
Fnrbhce dedi: Geçenlerde LGS sorularını çözmüştüm bayağı kolay gelmişti. Hangi sene girdiniz ? Genişletmek için tıkla... 2022de girdim.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #12 ultraslann1905 dedi: Yaparsınız hocam içinizde korku oluşturmayın yani. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama bir denemede yine düşük alınca moralim bozuluyor ve akrabalar yapamazsın diyor.
ultraslann1905 dedi: Yaparsınız hocam içinizde korku oluşturmayın yani. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama bir denemede yine düşük alınca moralim bozuluyor ve akrabalar yapamazsın diyor.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Şubat 2025 #13 Fnrbhce dedi: Bende öyle düşünüyorum ama bir denemede yine düşük alınca moralim bozuluyor ve akrabalar yapamazsın diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kimsenin ne dediğine bakmayın. Hatta onlara inat daha da hırslanıp daha da iyi yerlerde olun.
Fnrbhce dedi: Bende öyle düşünüyorum ama bir denemede yine düşük alınca moralim bozuluyor ve akrabalar yapamazsın diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kimsenin ne dediğine bakmayın. Hatta onlara inat daha da hırslanıp daha da iyi yerlerde olun.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #14 ultraslann1905 dedi: Hocam siz kimsenin ne dediğine bakmayın. Hatta onlara inat daha da hırslanıp daha da iyi yerlerde olun. Genişletmek için tıkla... Bir tek babam yapabileceğime inanıyor onun dışında kimse inanmıyor bende ondan gaza gelip daha fazla çalışmaya başladım.
ultraslann1905 dedi: Hocam siz kimsenin ne dediğine bakmayın. Hatta onlara inat daha da hırslanıp daha da iyi yerlerde olun. Genişletmek için tıkla... Bir tek babam yapabileceğime inanıyor onun dışında kimse inanmıyor bende ondan gaza gelip daha fazla çalışmaya başladım.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.223 Çözümler 40 Yer New York 25 Şubat 2025 #15 Fnrbhce dedi: Bir tek babam yapabileceğime inanıyor onun dışında kimse inanmıyor bende ondan gaza gelip daha fazla çalışmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam hedefiniz kaç.
Fnrbhce dedi: Bir tek babam yapabileceğime inanıyor onun dışında kimse inanmıyor bende ondan gaza gelip daha fazla çalışmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam hedefiniz kaç.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Şubat 2025 #16 Fnrbhce dedi: Bir tek babam yapabileceğime inanıyor onun dışında kimse inanmıyor bende ondan gaza gelip daha fazla çalışmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Çalışın hocam daha vakit var. Peki hedefiniz kaç?
Fnrbhce dedi: Bir tek babam yapabileceğime inanıyor onun dışında kimse inanmıyor bende ondan gaza gelip daha fazla çalışmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Çalışın hocam daha vakit var. Peki hedefiniz kaç?
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #17 Andy deufresne dedi: Hocam hedefiniz kaç. Genişletmek için tıkla... 430-480 Biraz abartmış olabilirim ama hedefimi hep yüksek tutuyorum.
Andy deufresne dedi: Hocam hedefiniz kaç. Genişletmek için tıkla... 430-480 Biraz abartmış olabilirim ama hedefimi hep yüksek tutuyorum.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.223 Çözümler 40 Yer New York 25 Şubat 2025 #18 Fnrbhce dedi: 430-480 Biraz abartmış olabilirim ama hedefimi hep yüksek tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hededin abartılmış hali olmaz.
Fnrbhce dedi: 430-480 Biraz abartmış olabilirim ama hedefimi hep yüksek tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hededin abartılmış hali olmaz.