LGS sınavı puanı düşükken OBP ile girmek mantıklı mı?

overlokbey

Zeptopat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz üzere Adıyaman'da yaşayan bir gencim LGS sınavından düşük bir puan yaptım ve OBP ile bir liseye gideceğim. Sizce mantıklı bir karar mı?
Ayrıca sorunum da var benim sağ ayağımda bir tık büyük bir yara var. Yürümeme biraz zorlaştırıyor. Topallıyorum yani. Ayrıca kafamda da sırtımda da yara var ama normal yara değil bunlar. Deprem zamanı göçük altında kaldım o yüzden soruyorum. Sizce OBP okulları temiz ve iyi midir? Amacım öğretmen olmak İngilizcem gerçekten iyi bir seviyede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta gördüğünüz üzere Adıyaman'da yaşayan bir gencim LGS sınavından düşük bir puan yaptım ve OBP ile bir liseye gideceğim. Sizce mantıklı bir karar mı?
Ayrıca sorunum da var benim sağ ayağımda bir tık büyük bir yara var. Yürümeme biraz zorlaştırıyor. Topallıyorum yani. Ayrıca kafamda da sırtımda da yara var ama normal yara değil bunlar. Deprem zamanı göçük altında kaldım o yüzden soruyorum. Sizce OBP okulları temiz ve iyi midir? Amacım öğretmen olmak İngilizcem gerçekten iyi bir seviyede.

OBP puanınız iyiyse gidin hocam OBP okulları temiz iyidir diye bir şey yok çevrenize göre alım yapılır zaten ve OBP'nize göre.

Bende beklediğimden düşük bir puan aldım. Obp ile girmek en mantıklısı olacak.

Umarım teşekkür ederim bilgiler için.

Nasıl yani OBP kendimiz seçemez miyiz yani e-Okul üzerinden.

Seçersiniz ama hocam OBP'de. 3 faktör vardı sanırsam devamsızlık evin okula yakınlığı bir de OBP puanı e-Okul'dan kendiniz yapabilirsiniz ama velinizin okula gidip onaylatmasi gerek.

Hocam şimdi başvuru zamanı açıldığında kendiniz yapabilirsiniz e-Okul'dan ondan sonra şu an okuduğunuz ortaokula gidip onaylatmasi lazım velinizin ya da direk okula gidip yapabilirsiniz.
ha anladım şimdi mesela e okuldan okulumu seçiyom sonrada velim benim ortaokuluma gidip onu kabul ettiriyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı