3 396153 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.376 Makaleler 2 Çözümler 4 4 Ocak 2021 #2 Olur büyük ihtimalle. MEB'in vazgeçeceğini sanmam.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #3 Olur tabii. Geçen sene de oldu.
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Ocak 2021 #4 Paşalar gibi olacak. Öğrenciler liseye o piti piti diyerek mi yerleştirilecek? Online falan olmasını bekliyorsanız bayağı bir beklersiniz.
Paşalar gibi olacak. Öğrenciler liseye o piti piti diyerek mi yerleştirilecek? Online falan olmasını bekliyorsanız bayağı bir beklersiniz.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #5 Kesin ve kesin söylüyorum yapılacak. Derslerini aksatma bence. Bize bile yapıldıysa size zaten yapılır.
Kesin ve kesin söylüyorum yapılacak. Derslerini aksatma bence. Bize bile yapıldıysa size zaten yapılır.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 4 Ocak 2021 #6 Olur, ve olmalı da. Geçen sene olduysa, bu sene hayli hayli olur. Eğer siz de girecekseniz işiniz zor. Allah kolaylık versin.
Olur, ve olmalı da. Geçen sene olduysa, bu sene hayli hayli olur. Eğer siz de girecekseniz işiniz zor. Allah kolaylık versin.
Stanker Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #7 Kesin olur.
slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 4 Ocak 2021 #8 LorenzoMatterhorn dedi: Kesin ve kesin söylüyorum yapılacak. Derslerini aksatma bence. Bize bile yapıldıysa size zaten yapılır. Genişletmek için tıkla... Derslerime çalışıyorum konu azalır mı sizce? Bu arada haftada hocamız 5-6 deneme yaptırıyor. Biz de sıkılıyoruz. Şu anda denemenin arasında yazıyorum.
LorenzoMatterhorn dedi: Kesin ve kesin söylüyorum yapılacak. Derslerini aksatma bence. Bize bile yapıldıysa size zaten yapılır. Genişletmek için tıkla... Derslerime çalışıyorum konu azalır mı sizce? Bu arada haftada hocamız 5-6 deneme yaptırıyor. Biz de sıkılıyoruz. Şu anda denemenin arasında yazıyorum.
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #9 Olacak ve tıpış tıpış gireceğiz.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #10 slayerwqw dedi: Derslerime çalışıyorum konu azalır mı sizce? Bu arada haftada hocamız 5-6 deneme yaptırıyor. Biz de sıkılıyoruz. Şu anda denemenin arasında yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Azaltıp azaltmayacaklarını bilemeyiz. Her konu sınavda çıkacakmış gibi çalış sen gene de. Ne yapacakları belli olmaz. Başarılar.
slayerwqw dedi: Derslerime çalışıyorum konu azalır mı sizce? Bu arada haftada hocamız 5-6 deneme yaptırıyor. Biz de sıkılıyoruz. Şu anda denemenin arasında yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Azaltıp azaltmayacaklarını bilemeyiz. Her konu sınavda çıkacakmış gibi çalış sen gene de. Ne yapacakları belli olmaz. Başarılar.