Arkadaşlar ben LGS örnek sorularınında asla fazla yanlışım yok. Denemelerde biraz düşük, LGS'de nasıl olur? Yani gerektiği kadar çalıştığımı düşünüyorum, sadece biraz dikkat dağınıklığı o kadar. Sinan kuzucu denemelerinde çöküyorum.
Dikkat dağınıklığını azaltmak istiyorsan verebileceğim birkaç tavsiye var.
1-Telefon kullanımını elinden geldiğince azalt,kitap okumaya o da olmadi biraz TV bakmaya ayır vaktini(yine de bakmasan daha iyi)
2-Günde maksimum 1 büyük kupa Nescafe iç fazlası iyi etkilemez seni.
3-Bu madde Nescafeyle bağlantılı,uyku düzeni.Ben şahsen son zamanlarda düzene soktum,normalde 1-2'lere kalan biriydim.
06.00-23.00 tavsiyemdir,yine de sana kalmış ama erken kalkmak daha çok test çözecek zaman bulmana olanak tanır.Ayrıca geç yatıp da erken kalkarsan gün içinde dikkat hatası oranın gözle görülür şekilde artacaktır
4-Kanımca en önemli madde bu ki:Mastürbasyon bağımlılığı.Eğer "bağımlılık" düzeyindeysen,günlük hayatına ciddi etkileri varsa kesinlikle bırakman veya fazlasıyla azaltman gerek.Mastürbasyon dikkat dağınıklığının temel sebeplerindendir.
Son olarak şunu söyleyeyim,kötü gelen denemelerden sonra sakın ola moralini bozma hatta aksine daha da azmet.Bunun dışında eğer moralini bozacak arkadaşların varsa onları umursama.Sınav günü görülecek kimin ne olduğu.Bu arada sinan kuzucu sıkıntı yayındır,çoğu denemeyi fulleyip de sinan kuzucudan sonra ağlayan gördüm.Başta benim denemelerim de çok iç açıcı değildi 450 üstü alıyordum en azından.Ama ilk girdiğim sinan kuzucuda matematiğim 12 doğru fenim ise 11 doğruydu yanlış değilsem.En son girdiğim 2 sinan kuzucudan 485 üstü aldım.Bence daha anlatmaya gerek yok.Kendine güven yoldaş.

(Çıkmış sorular pek tabii çok önemli)