Temelin az da olsa varsa kısa sürede açığın olduğu konuları tazeleyerek hatırlarsın. Yani en azından kendine yetecek kadar kadar temeli oluşturabilirsin. Telefon, tablet gibi cihazlardan uzak tutman gerekiyor ancak. Oyun veya sosyal hayatından ödün vermek zorundasın uzun bir süre.
Yapılmaz değil lakin büyük uğraş gerekiyor. Malum koskoca 6/7/8. sınıf açıklarım diyorsun. Az bir yıl değil. Onlara çalışırken 9. sınıfa da hazırlanmak zorundasın aynı zamanda. AYT TYT sınavına çalışırken aynı zamanda 3 liseyle beraber 4 yıla çalışmak kolay olmayacak. 6. sınıfta pek önem arz eden konu yok. Ama 7 ve 8 lazım olacak. Eğer gerçekten kendini geliştirmek istiyorsan bunu sadece ders konusunda yapmamalısın. Bunun yanında ders çalıştım oyun oynayayım değil, ders çalıştım biraz kitap okuyayım olmalı düşünce yapın. Burada dediklerim gibi bir şey kafanda varsa kişisel gelişim kitapları alabilrisin. Haluk Tatar isimli YouTube kanalı olan birisi var 3 kitabı var ve 1 tanesini aldım(psikolojik işkence teknikleri). Benim açımdan gerçekten geliştirdiğini söyleyebilirim. Onun yanıında şampiyondan sözler kitabı moral motivasyon olarak sana değer katacaktır. Bunun yanında konuşmamı düzeltmek istiyorum dersen arkadaş ortamları için sana iletişimin sırları kitabını öneririm. Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.