Merhaba, ben bir LGS öğrencisiyim ve geçen senelerden beri ders çalışmam. Bu sene de sınav var fakat pek çalışmadım. Notlarım 330 civarı, yani kötü. 2. dönem çalışarak yükseltebilir miyim sizce? Ve hiç ders çalışma isteği yok içimde. Çok sıkılıyorum, hemen kafam dağılıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Tabii ki de yükseltebilirsin halen daha geç değil. Kendine bir plan uygula günlük önerim 4 saat. Çok gelebilir farkındayım ama kendini 4 saate zorlamaya çalış. Kendine motivasyon sağlayacak bir şey bul. Örneğin babandan bir telefon isteyebilirsin (yanlış anlaşılmaz ise). Bu sayede çalışma isteğin emin ol ki artacaktır.
Güzel çalışırsan rahat 400 üstü yaparsın. Tabii bu sınavın zorluğuna bağlı. %8'e girmek kolay. Açıkçası çalışmaktan başka çaren yok. Kötü liselerde ortamlar berbat. Annen baban sen iyi liseye git, hayatın güzel olsun diye çabalıyor. Onları üzme çalış iyi yeri kazan.
YKS'ye tekrar tekrar girebilirsin ama LGS'ye 1 defa giriyorsun ve gidiceğin lise çok önemli arkadaşlıklar, öğretmenler ve en sonunda üniversiteye girmek için güzel bir lise önemlidir yarından itibaren sıkı çalışmanı öneririm.
Lise önemsiz diyenlere takma her şey lisede başlıyıp orada bitiyor kanka hadi gel ders çalışalım diyen arkadaş var kanka hadi gel okuldan kaçalım diyen arkadaş var çevre çok önemli oluyor alacağın puana kadar etki ediyor iyi bir lise iyi bir üniversite demek bence tabii her şey sende bitiyor umarım başarırsın
Merhaba, ben bir LGS öğrencisiyim ve geçen senelerden beri ders çalışmam. Bu sene de sınav var fakat pek çalışmadım. Notlarım 330 civarı, yani kötü. 2. dönem çalışarak yükseltebilir miyim sizce? Ve hiç ders çalışma isteği yok içimde. Çok sıkılıyorum, hemen kafam dağılıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Her şeyden önce telefonu ya tamamen bırak ya da tüm uygulamaları sil ve sadece iletişim , araştırma için kullan. Bunu yapmadan hiçbir şekilde ders çalışamazsın hadi dersi geç kısa vadede hayatında da birçok başarıya engel koyarsın. Ondan sonra çalışmalarına başlayabilirsin. Düzgün disiplinli çalışırsan ve kafan biraz da olda basıyorsa iyi bir sonuç elde edersin.