LGS sınavına nasıl çalışılmalı?

Merhaba 5 ay sonra LGS sınavım var. Nasıl çalışmalıyım, tavsiyeleriniz neler?
Son 1 ay aklım başıma gelmişti ozaman düzenli çalışıp 350 civarları almıştım beni örnek alma ama düzenli yaparsan olmayacak şey değil.

Merhaba 5 ay sonra LGS sınavım var. Nasıl çalışmalıyım, tavsiyeleriniz neler?
Son 1 ay aklım başıma gelmişti ozaman düzenli çalışıp 350 almıştım beni örnek alma ama düzenli yaparsan olmayacak şey değil.

Matematiğin üzerine üşüşün şuan. Konulara yetişin sonra düz yine elinizdeki kitaplardaki soruları çözün, denemelere girin. Soru sayısı kişiden kişiye değişir. Ben 60-70 soru ile yetiniyordum günlük. Bazen 50 bile oluyordu. Ama temelim sağlamdı. Sizin sıkı çalışmanız lazım bu durumda matematikte 15 soru yapamazsanız büyük puan kaybı olur.

LGS için 5 ay fazlasiyla yeterli. Onemli olan bu vakti verimli kullanmak. Ozel ders alma imkanin varsa al matematikten.
almayı düşündüm ama aileme yük olmak istemiyorum sonuçta yüksek bir mevla kazanamazsam diye gitmiyorum ama kazanacağım

Siz kaç aldınız?

Evet hedefim yüksek 470 puan ama şu an denemelerde 380 410 arası geliyor 68 net üstü yapıyorum genellikle Türkçe 18-19 1Y inklap full 9D değişiyor din 6-9 D ing full 9D mat 5D-14D(en yüksek 14 yaptım) fen 17-19D arası hedefim Nevşehir fen lisesi.

Şu an denemelerde cidden en basit soruları bile çözemiyorum geçen bilfen denemesine girdik 7 mat doğru yapmışım fakat sonra çözdüğüm 5 soruyu yaptım sayısaldada süre sıkıntım var temeli nasıl halledebilirim şu an üslü ifadeleri bile hesaplayamıyorum

Son düzenleme:

Matematik hariç netlerinize çok da kötü denilemez. Ara derslerden yanlış yapmamaya çalışın olabildiğince. Matematiği 15-17 netin üstüne çıkartabilirseniz ulaşılabilir bir puan. Tabii matematiği düzeltirken diğerlerini boşlamayın.

484 almıştım.

Matematikte temel olarak önce video izleyin, sonra o videonun konusuyla ilgili testlerin üzerine yoğunlaşın. Böyle böyle 1 ayda veya bir buçuk ayda işlediğiniz konulara yetişebilirsiniz. Ama testleri cidden anlamaya çalışarak, zaman ayırarak çözün.

Hocam o kadar söylemeyeyim 469 ile aldı bu sene. Başta denemelerim 430 civarıydı giderek 490-500'e kadar arttı sonrada. Genel olarak 470 civarı ortalamam var.
hocam ben çalışırsam 470 yapar mıyım sonucunuz çok güzel ve çok çalıştınızmı oyun vs oynadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…