LGS sınavında düşük aldım

Cemal esen

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, biliyorsunuz pazar sabahı LGS sınavı oldu. Benim sınavım çok iyi geçti, hatta fen dersinden 19 soru yaptım, matematikten ise 13 tane kesin. 430 ve üzeri bekliyordum, ama eve gelince kontrol edeyim dedim çünkü yüksek alacağımdan emindim. Kontrol ettiğimde sonuçlar berbat. Gerçekten denemelerde 390 görüyordum ama batırmışım kendimi, teselli bile edemiyorum. Dinden bile 6-4 yapmışım, normalde full çekerdim. Annemler ve babam kızmıyor, "Sağlık olsun oğlum" diyor ama ben onları hayal kırıklığına uğrattığımı düşünüyorum.

Off.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de öyle oldu kardeşim boşver üzülmene gerek yok. Şuan full kafa dağıtıyorum ben sende dağıt. Tercih döneminde bizleri en iyi yerlere yerleştirirler.

Dostum emin ol LGS o kadar önemli bir sınav değil. Sen lise'de notlarını yüksek tutmaya bak. Anne baban illa üzülmüşlerdir ama sonuçta sen elinden geleni yaptın, yapacak bir şey yok.

Dostum emin ol LGS o kadar önemli bir sınav değil. Sen Lise'de notlarını yüksek tutmaya bak. Anne baban illa üzülmüşlerdir ama sonuçta sen elinden geleni yaptın, yapacak bir şey yok.

Teşekkürler moral oluyor bana.

Bende de öyle oldu kardeşim boş ver üzülmene gerek yok. Şu an Full kafa dağıtıyorum ben sende dağıt. Tercih döneminde bizleri en iyi yerlere yerleştirirler.

Teşekkürler kardeşim.

Ciğerim olmuşla olacağa çare var mı? Yok tabii ki. Olmuş bitmiş ailen destekliyor ne mutlu sana. Hocalarının düzgün olduğunu duyduğun bir liseye gidersen ve efendi durursan. Hocalar yardım ederler muhtemelen sana. Şimdilik yazını güzel geçir akademik olarak ilerlemek istiyorsan 9. sınıfı sağlam tutman gerekecek çünkü

Evet ailem tarafından çok şanslıyım teşekkürler.

Boş sınav geçen sene ağlamıştım ben 436 yaptım diye iyi hatırlarım ama önemi yok kafanızı dinleyin.

2019 LGS sonucum sınavım sizin girdiğinize göre zor mu bilmiyorum lakin liseye geçtikten sonra LGS'nin ne kadar boş olduğunu anlıyorsunuz boşa kendinizi üzmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…