LGS sınavında yanlışlara odaklanılmalı mı?

shwans

Yoctopat
Daha fazla  
LGS 2025 sürecindeyim, yanlışlarım çok çıkıyor ve şu an çoğu yanlışıma bakmadım. 1 haftamı ayırıp yanlışlarıma mı bakayım? Yoksa gidip soru çözümüne devam mı etmeliyim?

Zaten yanlışların seni doğruya götürür çözebildiğin sorular sana bir şey kazandırmaz önemli olan yanlışlarındır her yanlışını tekrar tekrar çöz çözemezsen videosunu izle. İyi bir liseye gitmek istiyorsan yanlışlarına odaklan.

Öncelikle sakin ol. LGS kolay bir sınav buna göre çalış.
Planlı olarak çalışmayı ve yanlışlarını kontrol etmeyi unutma, ancak bu deneme oldukça bilinmedik bir yayınsa yanlışlarına bakmana gerek yok diye düşünüyorum.

Öncelikle sakin ol. LGS kolay bir sınav buna göre çalış.
Planlı olarak çalışmayı ve yanlışlarını kontrol etmeyi unutma, ancak bu deneme oldukça bilinmedik bir yayınsa yanlışlarına bakmana gerek yok diye düşünüyorum.
hocam şimdi ben 1 haftam mı ayırıp şuana kadar anlayamadığım 1 tane bile soru bırakmayım mı?

Soru çözmenin faydasının belki de %90'ı yanlışlarına bakmaktan gelir zaten. Yanlışlarına bakmayıp soru çözmeye devam edersen bildiklerini hatırlamış oluyorsun sadece.
teşekkürler daha dikkatli olacağım siz kaç aldınız?

Bu haftayı o şekilde değerlendir ama 1 hafta kadar da sürmez elinden geleni yap.
Tamamdır hocam teşekkürler siz kaç aldınız?

Zaten yanlışların seni doğruya götürür çözebildiğin sorular sana bir şey kazandırmaz önemli olan yanlışlarındır her yanlışını tekrar tekrar çöz çözemezsen videosunu izle. İyi bir liseye gitmek istiyorsan yanlışlarına odaklan.
teşekkürler hocam siz kaç aldınız?

Teşekkürler daha dikkatli olacağım siz kaç aldınız?

Tamamdır hocam teşekkürler siz kaç aldınız?

Teşekkürler hocam siz kaç aldınız?

Ben pek çalışmamıştım 400 civarı aldım Anadolu lisesine girdim çok güzel geçti bütün okul hayatım. Ben pek çalışmazdım ki bu bence kötü bir şey ama sana da liseye yerleşinçe hiçbir şey yapmasan bile kitap okumanı tavsiye ederim. 9 ve 10. sınıfta 4-5 saat çok yeterli bir çalışma saati. Senin yaşına dönmek isteyen milyonlarca kişi vardır. Şu LGS'yi atlat güzel bir okula yerleş rahat takılırsın gençliğin tadını çıkartırsın. Ben derslere yoğunlaşmaya lise 3'te başladım ODTÜ makinedeyim şu an.

Ben pek çalışmamıştım 400 civarı aldım Anadolu lisesine girdim çok güzel geçti bütün okul hayatım. Ben pek çalışmazdım ki bu bence kötü bir şey ama sana da liseye yerleşinçe hiçbir şey yapmasan bile kitap okumanı tavsiye ederim. 9 ve 10. sınıfta 4-5 saat çok yeterli bir çalışma saati. Senin yaşına dönmek isteyen milyonlarca kişi vardır. Şu LGS'yi atlat güzel bir okula yerleş rahat takılırsın gençliğin tadını çıkartırsın. Ben derslere yoğunlaşmaya lise 3'te başladım ODTÜ makinedeyim şu an.
teşekkürler hocam çok güzel bir motivasyon verdiniz inşallah sizde üniversiteyi bitirince daha üst bölümlere tüm hedeflerinize ulaşırsınız teşekkür ederim

2022 LGS'sinden 413 almıştım. Çok da büyütmemek lazım aşırı zor bir sınav değil ama düzgün çalışmadım ben maalesef.
teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı