LGS puanıyla Adam Gibi bir okula girmek için en az 425 taban puan gerekiyor, yani çok kasmana gerek yok. OBP ile güzel bir okula girmek daha kolay.Arkadaşlar LGS son bir ay kaldı ne yapmam gerekir ve son zamanlarda netlerimi nasıl artırırım bununla ilgili tavsiyeleriniz olursa bilmek isterim.
Ağzı olan konuşuyor gerçekten ne demek LGS kadar boş bir şey yok? Sana LGS ile ilgili yorum yapmayı yasaklıyorum.LGS kadar boş bir şey yoktur bu kadar takmanada gerek yok ortaokul ortalaman yüksekse ortlama puanınlada girebileceğin güzel okullar olur elbet liseye geçtiğin zaman sakın salma aynı hatayı yaptım pişman değilim okumakda istemiyordum zaten çünkü bütün hevesi yok ediyorlar bir süre sonra demem o ki YKS'ye köpek gibi çalış lise senin sadece güzel anılar biriktirmek içindir üniversite hayatını belirler iyi geceler.
LGS kadar boş bir şey yoktur bu kadar takmanada gerek yok ortaokul ortalaman yüksekse ortlama puanınlada girebileceğin güzel okullar olur elbet liseye geçtiğin zaman sakın salma aynı hatayı yaptım pişman değilim okumakda istemiyordum zaten çünkü bütün hevesi yok ediyorlar bir süre sonra demem o ki YKS'ye köpek gibi çalış lise senin sadece güzel anılar biriktirmek içindir üniversite hayatını belirler iyi geceler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.