LGS son 3 ayda matematik nasıl halledilir?

NinimuRarei

Hectopat
Yer
Tokyo, Japan
Hocalarım LGS'ye son 3 ay kaldı tanıdığım bazı kişiler deli gibi çalışsalarda ben çalışamıyorum çalışma isteği gelmiyor yine de netlerimin iyi olduğunu düşünüyorum.

Türkçe: 15 1
Tarih: 10 0
Din: 10 0
İngilizce: 10 0
Matematik: 4 0(hiç çalışmıyorum dediğim gibi 16 boşum var yani az uz biliyorum)
Fen: 11 8 (en fazla 16 4)

Gitmek istediğim lise 2,89 yüzdelik istiyor 460 puan bu yüzden matematiğimi iyileştirmem lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende lgs ye hazırlanıyorum full deneme çözüp konu tekrarı yapın konu anlatımları izleyin yeni nesil soru çözün deneme yaptıktan sonra tüm hatalarınıza bakın.

460 gibi yüksek bir puan istiyorsan matematiği gerçekten iyi yapmalısın. Aynı zamanda Türkçe'yi ve Fen dersini 17 18 netlere getirmen gerek. Matematiği sormuşsun, matematikteki en iyi öğrenme ve gelişme yolu hatalarından ders çıkarmaktır. Bunun için soru çözmen, yanlış yaptıklarının üzerinde durman ve çözümlerini anlaman gerekir. En son soruyu tekrar çözebilmen gerekir. LGS konuları ortada. 460 gibi bir puan için tüm konulara hazırlıklı olman gerekir çünkü o puanlarda bir soru 10 puan bile götürebilir.

Hocam bende LGS'ye hazırlanıyorum full deneme çözüp konu tekrarı yapın konu anlatımları izleyin yeni nesil soru çözün deneme yaptıktan sonra tüm hatalarınıza bakın.

Hocam yeni nesil soru çözemediğim için kazanım çözmem gerek sizin önerdiğiniz kazanım kitabı var mıdır? Bir de denemeyi nereden çözüyorsunuz dershane gibi yerlerden mi yoksa evinizdemi ben genel dershaneden çözüyorum ama her hafta değil.

Dediklerinizi aklımda tutacağım hocam biraz da okuldan kaynaklı hem hoca çok iyi anlatamıyor hem de sınıfta çok geveze var belki iyi bir okul olsaydı okuduğum okul anlayabilirdim mesela okulda yapılan denemelerin hiçbirinin çözümlerine bakmıyorlar o yüzden sanırım tek başıma yapabilmem lazım.

Ben kolay ve sade diye Hız Yayınları'ndan çözüyordum. Beceri Temelli soruları ise denemelerden çözüyordum.
Okulun yaptığı deneme yok sanırsam. Dershaneden de çözebilirsiniz.
Evde bol test çözün. Hâlâ 3 ay var, sayısalı artırmak için yeterli bir süre. Okulda öğretmenlerinize soru sormaktan çekinmeyin. Bu çok yararlı olur. Deneme sorularını eğer kitapçıkları veriyorlarsa evde internetten cevaplayabilirsiniz. Youtube'da cevapları genelde oluyordu tabii eğer çok ilkel bir deneme değilse. Onun haricinde her şey size bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…