LGS sonrası hayatın kötüye gitmesi

Kötü bir lisede serserilerle okumaktansa tercihim açıktan okumak olurdu eğer açıktan okuyabilmeniz mümkünse size önerim liseyi açıktan okumanızdır evde çok daha rahat şekilde sınavlara hazırlanabilirsiniz.

Bende anadoluya yeni geçtim lgs düşük geldi notlarımı düzeltmeye karar verdim obp im yüksekti ama notlarım ne kadar düşük olsada sporda başarılı biriyim sporlada uğraşmanı öneririm hiç yoktan belki başarılı olursun

Meslek liselerinin Anadolu ve diğer liselere göre üniversite sınavında başarısı çok daha zor o yüzden üzüldüm ama imkansız değil. Şimdiden başlarsan Anadolu liseleri havanı yutar. Her Anadolu lisesi de iyi olmuyor zaten ama kafa dengini bulman veya inek öğrenci tipleri bulman daha mümkün.

Açığa geçişi kaldırdılar.

LGS sonrası benim de hayatım allak bullak oldu, şimdi üniversiteyi kazandım başka şehre gideceğim, ilk defa özel yurt arıyorum, hayatımda hiç yurtta da kalmadım vallahi hayat zor ne desem bilemedim iç dökmüşsün umarım hayat güzel şeyler getirir.

Hiçbir zaman iş işten geçmemiştir önünde daha büyük sınavlar var evet LGS önemli olabilir ama sen kötü ortamı önceden tecrübe ettin o lisedeki ortam muhtelemen öyle o ortama düşmeden ders çalışacaksın diye umuyorum. Başarılar hayatında ileride gülerek okuyacaksın ulan ben niye bu kadar üzülmüşüm bu zaman diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…