LGS sonrası okul seçimi nasıl olmalı?

sadıkbos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim şimdi 8. sınıfı bitti ve LGS'den güzel bir puan alamayacağım gibi görünüyor. Ve babamda beni Anadolu liselerine göndermek istemiyor neymis eroincisi varmış yok bu varmış diye. Neyse özel okula göndermek istiyor bu durumu nasıl karşılıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar benim şimdi 8. sınıfı bitti ve LGS'den güzel bir puan alamayacağım gibi görünüyor. Ve babamda beni Anadolu liselerine göndermek istemiyor neymis eroincisi varmış yok bu varmış diye. Neyse özel okula göndermek istiyor bu durumu nasıl karşılıyım?

Dersler umrundaysa ve sizin ek paranız varsa (yani sizi zorlamayacaksa) mantıklı bence.

Ne kadar puan aldığına bağlı o iş. 400 üstündeki Anadolu liseleri gayet iyi. Ama daha düşük puanlardaki Anadolu liseleri bir tık sıkıntıdır

Yaşadığın yere bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı