LGS Sonuçlar Nasıl?

%2 ile öyle İstanbul Erkek, Kabataş Erkek zor heveslenmemeni tavsiye ederim Atatürk Fen de zor olabilir şu an sadece tahminen söylüyorum haftaya tercihler başlar, puanlar açıklanır görürsünüz o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınavın ismi yine mi LGS oldu OKS olduğu sene girmiştim bende sınava. Umarım herkes istediği yerlere yerleşir her şey gönlünüzce olsun.

%2 ile öyle İstanbul Erkek, Kabataş Erkek zor heveslenmemeni tavsiye ederim Atatürk Fen'de zor olabilir şu an sadece tahminen söylüyorum haftaya tercihler başlar, puanlar açıklanır görürsünüz o zaman.
Hüseyin Avni ya da Kadıköy Anadolu olursa çok iyi olur. Hadi inşallah.

Hüseyin Avni ya da Kadıköy Anadolu olursa çok iyi olur. Hadi inşallah.
Hüseyin Avni Sözen, Kadıköy Anadolu ve Cağaloğlu hoş liseler, ama Haydarpaşa da düşünebilirsin. Hazırlık veriyor ve daha düşük puanlı.
Hazırlık hakkında öğrencilerin genel görüşlerini biliyor musun? Veya bir öğrenci Galatasaray yazdığında hazırlık olduğunu bilerek mi yazıyor?

Off be aga. %10'luk dilimi ucuyla kaçırdım.
Genel dilim: 11.10
İl dilimi: 10.20

%13'ün üstünde ise hemen üzülmenize gerek yok. Yüzdeliği 1, 2 olanlardan kolejlere burslu olarak gidenler çıkacak. Bu sefer yüzdelik %15'e genişler. Tercihleri iyi yapın

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğerlerinde hazırlık yok mu ? Cağaloğlu olursa ona gitmeyi düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…