Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 16 Temmuz 2020 #101 0,09 ile Kabataş olur mu?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Temmuz 2020 #102 User not found dedi: Meslek Lisesini önceden de planlıyordum. Yazılım eğitimi için. Ama matematik yüzünden puanım bir hayli aşağılara indi. Özgüvenimi yitiriyorum. Genişletmek için tıkla... Asla özgüvenini yitirme bu ülkede kaç tane meslek lisesi okuyup şu an uçak mühendisliği, makine mühendisliği okuyan insan var. Alperen Maçka dedi: 0,09 ile Kabataş olur mu? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle olur hayırlı olsun.
User not found dedi: Meslek Lisesini önceden de planlıyordum. Yazılım eğitimi için. Ama matematik yüzünden puanım bir hayli aşağılara indi. Özgüvenimi yitiriyorum. Genişletmek için tıkla... Asla özgüvenini yitirme bu ülkede kaç tane meslek lisesi okuyup şu an uçak mühendisliği, makine mühendisliği okuyan insan var. Alperen Maçka dedi: 0,09 ile Kabataş olur mu? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle olur hayırlı olsun.
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Temmuz 2020 #103 Alperen Maçka dedi: 0,09 ile Kabataş olur mu? Genişletmek için tıkla... Almanca kesin olur, İngilizce de olur gibi.
Alperen Maçka dedi: 0,09 ile Kabataş olur mu? Genişletmek için tıkla... Almanca kesin olur, İngilizce de olur gibi.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 16 Temmuz 2020 #104 Ali Pınar dedi: Eki Görüntüle 616276 Genişletmek için tıkla... Ankara Atatürk Anadolu Lisesi ya da Pursaklar Fen düşünüyorum. Olur mu sizce?
Ali Pınar dedi: Eki Görüntüle 616276 Genişletmek için tıkla... Ankara Atatürk Anadolu Lisesi ya da Pursaklar Fen düşünüyorum. Olur mu sizce?
N Norden1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 45 16 Temmuz 2020 #105 Alperen Maçka dedi: 0,09 ile Kabataş olur mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olur. Hayırlı olsun.
Alperen Maçka dedi: 0,09 ile Kabataş olur mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olur. Hayırlı olsun.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 16 Temmuz 2020 #106 Federico Valverde dedi: Almanca kesin olur, İngilizce de olur gibi. Genişletmek için tıkla... İngilizcem var rahat ederim. Ama Almanca da fena olmaz.
Federico Valverde dedi: Almanca kesin olur, İngilizce de olur gibi. Genişletmek için tıkla... İngilizcem var rahat ederim. Ama Almanca da fena olmaz.
G gamerr28 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 97 16 Temmuz 2020 #107 481 puan 0,23. Kabataş veya İstanbul Erkek Lisesi temennim. Tutmazsa Çapa Fen veya Atatürk Fen Lisesi'ni tercih edeceğim.
481 puan 0,23. Kabataş veya İstanbul Erkek Lisesi temennim. Tutmazsa Çapa Fen veya Atatürk Fen Lisesi'ni tercih edeceğim.
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Temmuz 2020 #108 Beşiktaş Anadolu düşünen varsa yardımcı olabilirim. Hazırlık da geldi bu sene.
N Norden1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 45 16 Temmuz 2020 #109 Federico Valverde dedi: Beşiktaş Anadolu düşünen varsa yardımcı olabilirim. Hazırlık da geldi bu sene. Genişletmek için tıkla... Hocam düşünüyorum ama pansiyonu yok galiba. Başka şehirlerden gelenler diğer okulların pansiyonunda mı kalıyorlar? Birde hazırlık gözümü korkutuyor, hazırlık zor mu?
Federico Valverde dedi: Beşiktaş Anadolu düşünen varsa yardımcı olabilirim. Hazırlık da geldi bu sene. Genişletmek için tıkla... Hocam düşünüyorum ama pansiyonu yok galiba. Başka şehirlerden gelenler diğer okulların pansiyonunda mı kalıyorlar? Birde hazırlık gözümü korkutuyor, hazırlık zor mu?
lecolawrld Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 185 Çözümler 2 16 Temmuz 2020 #110 kerb dedi: Bursa Anadolu'ya bekliyorum o zaman seni. Genişletmek için tıkla... Gelebilirsem çok iyi olur. Tercih sonuçları açıklanınca yazarım, tanışırız.
kerb dedi: Bursa Anadolu'ya bekliyorum o zaman seni. Genişletmek için tıkla... Gelebilirsem çok iyi olur. Tercih sonuçları açıklanınca yazarım, tanışırız.